Yhdistys: Tule mukaan yhdistyspiknikille 28.5.19 Lohjan torille. Pajafest – voimauttavan kulttuurin festivaali ensimmäistä kertaa Lohjalla.

Pajafest kokoaa kulttuuripajojen ja muiden yhdistysten bänditoimintaa ja taiteen tekemistä yhteiseen festivaaliin Lohjan Työväentalolle kello 10-16. Työväentalon lisäksi musiikkia ja esityksiä myös torilla.  Työvaentalon ohjelmasta vastaa Kulttuuripaja Hiisi

Festivaali jatkuu Lohjan Torilla yhdistyspiknikkinä kello 16-19

Apuomena ry:n Kansalaistoiminnan keskuksen toukokuun Järjestötreffit toteutetaan Pajafest- tapahtuman Yhdistyspiknikkinä 28.5.19 klo 16-19 Lohjan torilla.

Yhdistyspiknik kerää saman teltan alle yhteisen pöydän ääreen lohjalaisia yhdistystoimijoita verkostoitumaan ja esittelemään toimintaansa tapahtuman ja torin kävijöille.

Koska kyseessä on piknik, pöytä notkuu nyyttärimeiningillä hoidetuista tarjoiluista. Tuo siis tiedon lisäksi tullessasi jotain syötävää tai juotavaa, joka kuvaa edustamaasi yhdistystä – tai sitten ei! Tarjoilut voivat olla itse leivottuja tai kaupasta noudettuja. Ne ovat tarjolla sekä muille yhdistysten edustajille että teltassa piipahtaville ohikulkijoille.

Ilmoita yhdistyksesi mukaan tästä linkistä:

http://bit.ly/yhdistyspiknik

Lisätietoja saat Apuomena ry:n Kansalaistoiminnan keskuksesta:
mika.lillman@apuomena.fi / 045 186 3797