Kutsu kesäretkelle Isoon Vasikkasaareen 6.6.2019

Kutsu kesäretkelle Isoon Vasikkasaareen 6.6.2019

EJY ry järjestää 12. kerran kesän avaavan virkistyspäivän järjestö- ja vapaaehtoistoimijoille Isossa Vasikkasaaressa, Espoossa torstaina 6.6.2019 klo 8.30-15.00. Tapahtuma järjestetään yhdessä Espoon kaupungin liikuntapalveluiden, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry:n ja Päivänselvä ry:n kanssa.

Päivä tarjoaa yhteisöille järjestää kesän avajaiset jäsenille tai vapaaehtoistoiminnassa mukava oleville. Kesäretki on maksuton ja avoin kaikille järjestö- ja vapaaehtoistoimijoille, järjestöjen jäsenille ja vapaaehtoisille sekä toiminnasta kiinnostuneille henkilöille. Tule yksin tai porukalla viettämään kiva päivä saaristossa!

Tapahtumaan ei ole tänä vuonna erillistä ilmoittautumista tai ennakkovarauksia.

Isoon Vasikkasaareen lähdetään laivalla Nokkalan venesatamasta, Nokkalanniemi 2, Espoo.

Katso päivän tarkempi ohjelma ja laivojen lähtö- ja paluuajat kesäretken tapahtumasta täältä.

Kuva: Kesäretken tunnelmia vuoden 2018 tapahtumasta Heittäydy hyvään -tempauksesta. © EJY ry.

Asiasanat

kesäretki, Espoo, espoolaiset, espoolaiset yhdistykset, espoolaiset järjestöt, EJY ry,