Lohjalaiset yhdistystoimijat kyläkierrokselle Karjalohjalle 8.6.

 

Tervetuloa kyläkierrokselle Karjalohjalle 8.6.19.

Apuomena ry:n Kansalaistoiminnan keskus kutsuu lohjalaisia yhdistysten toimijoita tutustumaan Karjalohjan kauniiseen kylään ja sen aktiivisiin yhdistyksiin. Samalla kiertueelle osallistujat voivat tiedottaa omasta toiminnastaan myös keskustaajaman ulkopuolella.

Yhteinen kyläkierros toteutetaan lauantaina 8.6. kello 9.30-14.30, jolloin vietetään valtakunnallista Avoimet kylät -päivää ja Karjalohjan kesäkauden avaavaa Suvistarttia. Kylän yritykset ja yhteisöt ovat avoinna ja niissä järjestetään tapahtumia.

Kyläkiertueelle lähdetään Lohjalta kimppakyydeillä klo 9.30. Ensimmäinen pysäkki on Hortiherttua-kasvitarhan tori. Sieltä jatkamme Kylätalo Kehrään ja Seurojentalon toritapahtumaan. Kaikissa paikoissa on paikallisia yhdistyksiä ja Karjalohjan aluetoimikunnan edustajia – sekä tietysti myös kyläläisiä. Päivän päätteeksi pysähdymme Unkan baarin kirpputorilla ja Lohjalle palaamme n. klo 14.30.

Mukaan pääsee lähettämällä sähköpostia 31.5. mennessä osoitteeseen ulla.korhonen@apuomena.fi tai puhelimella 045-186 3626. Kerro nimesi, sp-osoite, puhelinnumero sekä yhdistys, jota edustat. Kerro myös, tarvitsetko kyytiä Karjalohjalle, tai voisitko tarjota kyydin autossasi jollekin toiselle. Lähetämme tarkemman aikataulun ja tiedon kyytijärjestelyistä mukaan ilmoittautuneille.