Tukiperhe- ja tukihenkilökoulutus Lohjalla!

Lohjalla järjestetään tukiperhe/tukihenkilökoulutus vapaaehtoisille aikuisille syksyllä 2019!

Haluatko auttaa alueemme lapsiperheitä? Tule mukaan vapaaehtoiseen tukiperhe- tai tukihenkilötyöhön! Lohjan kaupunki ja ptky Karviainen järjestävät yhteistyössä KOULUTUKSEN uusille tukiperheille / tukihenkilöille (kesto 15 h) alkaen la 24.8.2019.

Vapaaehtoisena tukiperheenä tai tukihenkilönä toimit tukena lapselle tai nuorelle, jonka katsotaan hyötyvän perheen ulkopuolisen aikuisen antamasta ajasta ja huomiosta. Tukiperheeksi/tukihenkilöksi voivat hakeutua täysi-ikäiset henkilöt, joilla on elämäntilanne tasapainossa, ja joilla on mahdollisuus sitoutua toimintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lohjan kaupunki: sosiaaliohjaaja Minna Kupari 044 374 1164 / minna.kupari(a)lohja.fi
Perusturvakuntayhtymä Karviainen: sosiaaliohjaaja Nina Klenberg 044 767 4789 / nina.klenberg(a)karviainen.fi