Lastenklinikoiden Kummit ry etsii vapaaehtoisia!

Lastenklinikoiden Kummit ry etsii vapaaehtoisia!

Tule mukaan Lastenklinikoiden Kummien vapaaehtoistyöhön!
Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Koko toimiaikanaan Lastenklinikoiden Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 36 miljoonan euron edestä.

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö Suomessa, omalla paikkakunnallasi? Haluatko auttaa haastavassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä ja saada samalla itsellesi tärkeää työkokemusta ja uusia verkostoja? Meillä se on mahdollista! Lastenklinikoiden Kummit ry etsii uusia vapaaehtoisia ja vapaaehtoistiimien vetäjiä mukaan toimintaansa.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi
Haluamme aidosti valtakunnallistaa toimintaamme ja etsimme vapaaehtoisia niin Turkuun, Tampereelle, Kuopioon, Ouluun kuin Helsinkiinkin. Toiminnan on tarkoitus kerätä varoja pienten potilaiden hyväksi lastenklinikoille sekä tarjota virkistystä potilasperheille.

Tarjoamme vapaaehtoisillemme yhteisöllisyyttä, säännöllisiä vapaaehtoisten tapaamisia, tukea sekä virkistystoimintaa. Hyväntekeväisyystyö kehittää uusia taitoja ja lisää itseluottamusta. Osallistumisestasi saat työtodistuksen, jota työnantajatkin usein arvostavat. Ja mikä parasta, auttamisesta tulee hyvä mieli! Olet meille tärkeä ja siksi olet vakuutettu vapaaehtoistyötä tehdessäsi.

Voit tehdä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Voit osallistua tapahtumien järjestämiseen, kampanjoida Lastenklinikoiden Kummien puolesta tai aloittaa vaikka oman digilipaskeräyksen merkkipäiviesi kunniaksi. Osallistumismahdollisuuksia on monia – Sinä päätät mikä sopii sinulle parhaiten! Vapaaehtoisten apu on toiminnallemme korvaamattoman tärkeää – tule siis mukaan! Ja tuo kaverisikin! Yksikin tunti on arvokas apu.

Vapaaehtoisena voivat toimia kaikki yi 15-vuotiaat, alle 18-vuotiailta tulee olla vanhempien suostumus.
Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, lähetäthän lyhyen esittelyn itsestäsi Kaisa Latva-Raskulle kaisa@kummit.fi mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu vapaaehtoisten tiiminvetäjäksi Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Ouluun tai Kuopioon!
Oletko hyvä organisoimaan ja innostamaan muita? Kiinnostaisiko sinua ryhtyä oman alueesi vapaaehtoisten tiiminvetäjäksi? Tarjoamme tähän vapaaehtoistehtävääsi koulutuksen ja annamme sinulle tarvitsemasi tuen tehtävän aikana. Toivoisimme sinun sitoutuvan tehtävään vähintään vuoden ajaksi.
Tavoitteenasi on rakentaa kanssamme kaupunkiisi aktiivinen joukko vapaaehtoisia, joiden kanssa suunnittelisit ja järjestäisit keräyskampanjoita lastenklinikoiden hyväksi muutaman kerran vuodessa sekä joitakin virkistystapahtumia potilasperheille. Aktiviteetteja voisivat esimerkiksi olla lipaskeräys, arpajaiset, leffailta, myyntitapahtuma kauppakeskuksessa tai Kummipäivä. Osa tehtävääsi on myös kampanjoida, vaikuttaa ja jakaa tietoa Lastenklinikoiden Kummeista. Tähän annamme sinulle valmiin markkinointimateriaalin.

Tässä vapaaehtoistehtävässä osallistut muutaman kerran vuodessa koulutuksiin, teet yhteistyötä klinikan ja Kummitoimiston kanssa sekä olet kaupunkisi vapaaehtoisten yhteyshenkilö.

Innostuitko? Hae vapaaehtoisten tiiminvetäjäksi 31.7. mennessä lähettämällä lyhyt esittely ja mielellään myös video, jossa kerrot itsestäsi sekä odotuksistasi tämän vapaaehtoistyön osalta. Paikat voidaan täyttää jo hakuaikana.

Lisätietoja Kummitoimistolta: Kaisa Latva-Rasku kaisa@kummit.fi tai kummit.fi/vapaaehtoiset