SuomiKamu-koulutus Espoossa 4.9.2019 klo 17-20

SuomiKamu-koulutus Espoossa 4.9.2019 klo 17-20

SuomiKamu-koulutus pidetään Espoon Entressen kirjastossa 4.9.2019 klo 17-20.

Koulutus antaa valmiudet toimia SuomiKamuna maahanmuuttajaperheelle ja/tai yksinäiselle maahanmuuttajalle. SuomiKamu voi olla ensimmäinen suomalainen ystäväkontakti ja tuki suomalaiseen elämänmenoon ja yhteiskuntaan tutustumisessa.

SuomiKamuna et tarvitse erityistaitoja. Riittää että olet arjen taidoilla mukana omana itsenäsi. Kamun kanssa tehdään yhdessä arkisia asioita, kuten käydään kävelyllä, tutustutaan lähiympäristön palveluihin ja puhutaan suomea.

Sitoudut toimintaan aluksi noin puoleksi vuodeksi. SuomiKamun suositusikä on yli 25 vuotta. SuomiKamu voi olla myös itse maahanmuuttaja. Oleellista on, että puhut suomea.