Kilpirauhasyhdistyksen vertaisohjaajien koulutus

Kilpirauhasyhdistyksen vertaisohjaajien koulutus

Asutko Vantaalla, Nurmijärvellä, Järvenpäässä, Keravalla, Lohjalla, Porvoossa tai vaikkapa Hangossa? Toivoisitko alueellesi omaa vertaisryhmää? Tule vertaisryhmän ohjaajaksi ja perustetaan ryhmä paikkakunnallesi.

Vertaisohjaajien koulutus lauantaina 12.10. HUONE Kampissa, Malminkatu 30, Parakki-huone. Talo on lähellä Kampin palvelukeskusta. Talon seinässä on Danone-kyltti. Asutko Vantaalla, Nurmijärvellä, Järvenpäässä, Keravalla, Porvoossa tai vaikkapa Hangossa? Toivoisitko alueellesi omaa vertaisryhmää? Toki kaikki pääkaupunkiseudun alueeltakin ovat terve-tulleita. Tule kouluttautumaan vertaisohjaajaksi. Peruskoulutus on syksyllä ja jatkokoulutus keväällä 2020. Tukenasi on yhdeksän ohjaajaa, joten uutena sinun ei tarvitse olla yksin. Vertaisryhmän ohjaajalta edellytämme, että olet sinut sai-rautesi kanssa ja sitoudut ryhmän ohjaamiseen 5 – 8 kertaa. Jos kiinnostuit, ota yhteys Tarja Leinoon, tar-ja.t.leino@gmail. Yhdistys auttaa myös mm. vertaisryhmien kokoamisessa.

Koulutuspäivän ohjelma:
08.30 – 10.45 Ilmoittautuminen, tutustuminen ja oma kokemus vertaisohjaajana.
Aamukahvi/-tee suolaisen kera.
10.45 – 11.30 L o u n a s (seisova pöytä)
11.30 – 13.00 Vertaistuki, vuorovaikutus
13.00 – 13.15 Iltapäiväkahvit/-tee + hedelmät
13.15 – 14.30 Oma jaksaminen
14.30 – 15.00 Vertaisryhmät

Jatkokoulutuspäivä järjestetään vuoden 2020 alkupuolella. Silloin keskitytään pääasiassa vuorovaikutustaitoihin.