Lohjan Apuomenassa avoinna työpaikkoja

 

 

 

Lohjalla Apuomena ry:ssä on avoinna työpaikkoja erilaisissa tehtävissä. Kaikkiin työtehtäviin toivotaan lohjalaisia hakijoita, joiden työttömyys on jatkunut yli 24 kk ja joilla on mahdollisuus  50% palkkatukeen. Työ alkaa noin 1 kk työkokeilulla heti sopivan henkilön löydyttyä, jonka jälkeen työ jatkuu osa-aikaisena työsuhteena noin 25 tuntia viikossa

DIGINEUVOJA 

1-2 digineuvojaa digineuvonta tiimiimme. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden opastus ja neuvonta digiasioissa ja laitteiden käytössä Apuomenan omissa toimitiloissa ja mm. alueen kirjastoissa. Toivomme tiimityötaitojen lisäksi hyviä digi- ja opastustaitoja.  

 

AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄ 

Apuomenan aulapalveluiden tiimin etsitään aulapalvelutyöntekijää työkokeiluun. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelutyöt niin aulapalveluissa kuin lounasravintolan puolellakin. Työ on vaihtelevaa tiimityötä, joka sisältää mm. asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, tilavarauksia jne.

 

MEDIANOMI/GRAAFFINEN SUUNNITELIJA 

Apuomena ry:n Mediaomenaan haetaan itsenäiseen työhön pystyvää henkilöä esitteiden, mainosten ja muun paperisen- ja sähköisen materiaalin tekemiseen.

 

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYS TAIDOILLA TÖIHIN 2 -HANKKEEN TYÖNTEKIJÖIHIN: 

 

Gunilla Wikberg hankevastaava  

puh: 044554 0720 

gunilla.wikberg@apuomena.fi 

 

Jaan Terävesi – palveluneuvoja 

puh: 045 665 0663 

jaana.terävesi@apuomena.fi 

 

Heli Häyrinen palveluneuvoja 

puh: 045 665 1220 

heli.hayrinen@apuomena.fi 

 

Sari Helle – palveluneuvoja 

puh. 045 664 9866 

sari.helle@apuomena.fi