Kävele Naiselle Ammatti 15.9.2019! Lohjalla kävellään Aurlahdessa kello 14 -16

Tee hyvää itsellesi ja muille: tule mukaan Suomen suurimpaan hyväntekeväisyyskävelyyn, joka juhlii jo 10. juhlavuottaan – nyt kävellään ensimmäistä kertaa myös Lohjalla!

 Tapahtumiin osallistuvien kävelijöiden lahjoituksilla tuetaan naisten koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. 

 Tule mukaan yksin, kaverin kanssa tai haasta mukaan työ- tai harrastusporukka! Ilmoittautua voit paikan päällä Aurlahdessa tai netin kautta vaikka heti. Ilmoittautumisen yhteydessä voit tehdä Naisten Pankin Ammattia (30 €) vastaavan lahjoituksen tai lahjoittaa sinulle sopivan summan. Mitä enemmän lahjoituksia, sitä enemmän keräämme Ammatteja!

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, sukupuoleen katsomatta. Vapaa pääsy. Lapsille ilmapalloja!

Ohjelma:

14.00 Tapahtuman avaus ja tietoa Naisten Pankista

14.20 Alkuverryttely

14.30 Lähtö rantareitille (tai vaativa reitti Lohjanharjulle n. 6–15 km)

16.00 saakka: Joustava lähtö ja reittiohjeita

 

Aurlahdessa mehutarjoilua, ilmapalloja ja esitteitä – mutta muistathan oman vesipullon!

 

Rantareitin alkuosa (n. 2,5 km) on esteetön, pohja osin epätasaista kivituhkaa. Halutessasi voit myös pyöräillä tai potkulautailla Ammatin. Lohjanjärvellä voit myös uida, veneillä, meloa… Ammatin (omilla varusteilla). Vaihtoehtoinen reitti nousee Lohjanharjulle, missä mahdollisuus maastopyöräilyyn (omalla pyörällä) tai porrasjuoksuun.

 

HUOM. Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan 10-vuotisjuhlavuoteen ja upeisiin Lohjan järvimaisemiin! 👣

 

Lisätietoja ja halutessasi etukäteen ilmoittautuminen täältä:

https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti-2019/

 

Tiedot Lohjan KNA-tapahtumasta tulossa myös tänne: https://www.naistenpankki.fi/tapahtumat/kavele-naiselle-ammatti-lohja-15-9-2019/

#KäveleNaiselleAmmatti #KNA10

HUOM!

Tapahtumaan kaivataan myös vapaaehtoisia toimijoita (esim. esitejaossa, lipaskeräyksessä, reittiohjauksessa, ilmapallojen jaossa), Kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia osoitteella NP.lohja@gmail.com.