Työhyvinvointia toiminnanjohtajille -valmennus alkaa pian!

Toimari, kuinka jakselet?

Aatto ry järjestää syksyllä 2019 järjestöjen toiminnanjohtajille ja päälliköille suunnatun hyvinvointivalmennuksen, jonka tavoitteena on lisätä osallistujien työhyvinvointia, stressinhallintaa sekä itsetuntemusta johtajana.

Koulutus tapahtuu Helsingin Arabiassa 25.10.-2.12.2019 välisenä aikana. Mukana alan asiantuntijoita ja viimeisimmät työhyvinvoinnin uutiset.

Kurssilla vahvistetaan vuorovaikutus- ja johtamistaitoja sekä annetaan eväitä hyvinvoivan organisaation luotsaamiseen. Valmennus on suunnattu erityisesti kuormitusta työssään kokeville toiminnanjohtajille, mutta se sopii hyvin myös muille järjestöissä esimiesasemassa toimiville.

Lue lisää tästä ja ilmoittaudu mukaan!

Asiasanat

henkinen hyvinvointi, hyvinvointi, toiminnanjohtaja, toiminnanjohtajaverkosto, stressinhallinta,