Espoon Mahdollisuuksien torilla pohditaan tänä vuonna rauhaa

Espoon Mahdollisuuksien torilla pohditaan tänä vuonna rauhaa

Espoon Mahdollisuuksien Tori järjestetään nyt kolmatta kertaa Matinkylässä, Isossa Omenassa 26.10.2019 klo 12:00 – 16:00. Tämän vuoden teemana on Rauha. Eri järjestöt ja yhteisöt kokoontuvat yhteen globaalien kehityskysymysten ja monikulttuurisuuden teemojen ympärille.

Ohjelmassa on musiikkia, tanssia, taidetta, kuorolaulua ja esiintyjiä. Torilla voi osallistua erilaisiin pajoihin, tehdä kasvomaalauksia ja rauhanaiheisia rintanappeja. Kävijöillä on mahdollisuus suorittaa Toripassi ja osallistua arvontaan, jossa on jaossa erilaisia palkintoja.

Fingon (entinen Kepa) koordinoimat Mahdollisuuksien torit tuovat yhteen järjestöt, vapaaehtoiset, esiintyjät ja aktiiviset kansalaiset. Mahdollisuuksien torit innostavat ihmisiä ympäri Suomen vaikuttamaan reilumman maailman puolesta, osallistumaan järjestöjen toimintaan ja tutustumaan paikalliseen kulttuurien kirjoon. Torit ovat kaikille avoimia ilmaistapahtumia, joita järjestetään vuosittain noin kahdellakymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Torin järjestäjinä ovat Olarin seurakunta,EETE ry, EJY ry, Espoon kaupunki, Olari-seura, Kaupunginosayhdistysten liitto, Oma Kamu ry, Active NGO´s hanke, Matinkylän Martat ry, Naapuriäidit Nicehearts, Neda ry ja Elmuska. Mukana torilla on myös SOS-lapsikylä Espoo, Suomen Kristillinen Ylioppilasliitto, Opetushallitus, Helinä Rautavaaran museo ja SPR.
Tervetuloa mukaan globaaliin toritunnelmaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin!

Yhteyshenkilö:
Markus Silvola
040 5311017
markus.silvola@evl.fi

Lisätietoja tapahtumasta:
https://www.facebook.com/events/1415660388588159/

Lisätietoja mahdollisuuksien toreista:
https://www.fingo.fi/tapahtumat/mahdollisuuksien-tori