Haetaan uutta toimitilaa Alkoholiperheessä kasvaneiden tyki ry. – Alpert ry.

Haetaan uutta toimitilaa Alkoholiperheessä kasvaneiden tyki ry. – Alpert ry.

Espoon kaupungin tilapalveluiden tahtotila on myydä vanhat kiinteistönsä peruskorjausvelvoitteella.

Alkoholiperheessä kasvaneiden tuki ry. on toiminut vuodesta 1996 alkaen Espoossa osoitteessa Kolmperäntie 1. ns. Kolmperäkoti on ollut toiminnan sydän. Päihteetön toimintapaikka on edellytys toiminnalle ja tapahtumien järjestämiselle. Samalla huolenpito alueen rakennuksista ja piha-alueesta on tärkeä ja voimaannuttava osa yhteisöllisyyttä.

Jäsenet ovat Kolmperäkodissa saaneet oppia mm. luottamusta ja muita itsestä huolehtimisen taitoja joita kodin sairas ilmapiiri ei ole tukenut. Yhdistyksen toiminta täydentää sosiaali- ja terveysalan mielenterveystyötä.

Yhdistys hakee nyt uusia tiloja ja/tai yhteistyökumppaneita n. 60 jäsenelleen ja heidän läheisilleen ja ystävilleen. Tarvittavia tiloja ovat kookoontumistilat ja virkistykseen liittyviä tiloja. Sauna ja veden läheisyys on toivottavaa.

Lisätietoja: https://sites.google.com/view/alpertry/etusivu

Asiasanat

mielen hyvinvointi, mielenterveys, mielenterveydentuki, mielenterveyskuntoutujat, mielenterveysongelmat, mielenterveystyö,