FEENIKS – mentorointia miehille, joiden työt muuttuvat digitalisaation takia

Feeniks hanke tarjoaa koulutusta ja toimintaa uusmaalaisille järjestöille sekä keski-ikäisille miehille. Haku mentorikoulutukseen on nyt avoinna! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.1.2020!

Feeniks mentorikoulutus on suunnattu 40-54 -vuotiaille miehille, jotka ovat jääneet tai jäämässä työttömiksi digitalisaation, konkurssin tai yllättävän työttömyyden takia ja haluavat olla nyt rohkaisemassa muita. Koulutuksen jälkeen mentorit pääsevät ohjaamaan toisille miehille suunnattua toimintaa esimerkiksi saunan lauteilla keskustellen, sulkapalloa pelatessa tai metsävaelluksella. Halukkailla mentoreilla on mahdollisuus toimia myöhemmin oppimismentoreina työpaikoilla. Mentorina toimiessasi saat aallonharjakokemusta elinikäisestä oppimisesta, uusia työllistymistä tukevia verkostoja ja ystäviä.

60 tunnin koulutuspaketti koostuu kahdesta viikonlopusta ja välitehtävistä, joiden aikana saat eväät monialaisena mentorina toimimiseen.

Koulutuksen teemat
• Miehen tarina ja rosoisuus
• Itsensä johtaminen
• Mentorointi ja coaching
• Työelämän nykytila ja sen muutokset
• Oman ja toisten oppimisen vahvistaminen

Kenelle?
Koulutus sopii kelle tahansa, joka on valmis tukemaan muita, haluaa jakaa omaa tarinaansa, kartuttaa omaa osaamistaan ja kehittää itseään, tehdä vapaaehtoistyötä sekä on valmis sitoutumaan toimintaan 6-8 viikon ajan.

Koulutus on maksuton ja osa Feeniks-hanketta jossa pääkaupunkiseutulaisista miehistä koulutetaan mentoreita työttömyyden kokeneiden miesten tueksi. Feeniks on Sosped-säätiön alainen hanke ja se toteutetaan yhteistyössä Demos Helsingin, SAK:n ja Miessakkien kanssa.

Koulutusviikonloput järjestetään Helsingin Vallilassa, Sosped-säätiön tiloissa 31.1.-2.2.2020 ja 28.2-1.3.2020

Ilmoittaudu koulutukseen täältä:
https://feenikshanke.fi/feeniks-mentorikoulutus/

Lisätiedot: Hankepäällikkö Miikka Vuorinen, miikka.vuorinen@sosped.fi / 040 1646411