Uusimaalaiset.fi palvelun vuosi lukuina

Uusimaalaiset.fi palvelun vuosi lukuina

Uusimaalaiset.fi palvelun ensimmäisenä toimintavuotena 2019 riitti liikennettä ja monipuolista sisältöä julkaistiin. Uusimaalaiset.fi palvelu jalkautui ympäri maakuntaa verkkopalvelun taustalla olevan kehittäjäverkoston myötä yhä useamman yhdistyksen ja viranomaisen pariin. Palvelua myös esiteltiin kymmenissä eri tapahtumissa uusmaalaisille kuntalaisille ja viranomaisille.

Suosittuja sisältöjä palvelussa on ollut ajankohtaista uutiset, tapahtumat, toiminta sekä yhdistysten perustiedot ja yhteystiedot.

Uusimaalaiset.fi palvelun kehittäjäverkosto on laajentunut 2 uudella toimijalla kuluneen vuoden aikana, kun Loviisan Järjestöt ry – Lovisa Föreningar rf ja Porvoon Yhdistyskeskus ry liittyivät verkostoon. Kehittäjäverkoston muut tahot ovat Apuomena ry, Vantaan Järjestörinki ry, Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry, EJY ry ja Kumaja. Verkostoa ja palvelun ylläpitoa koordinoi EJY ry.

Tilastoja 1.1.-31.12.2019

Vuoden 2019 aikana julkaistuja sisältöjä:

 • 200 rekisteröitynyttä toimijaa ja 207 rekisteröitynyttä käyttäjää
 • 122 uutista
 • 468 tapahtumaa
 • 188 toimintailmoitusta
 • 13 hanketta
 • 22 henkilöä
 • 88 vapaaehtoistehtävää
 • 13 työ-, harjoittelu -ja opinnäytetyöpaikkoja
 • 28 toimitilaa

Verkkosivuliikenne vuonna 2019:

 • 122 075 sivun katselua
 • 36 687 istuntoa
 • 24 996 käyttäjää
 • 1,47 istuntoa käyttäjää kohti
 • 3,33 sivua / istunto
 • 2 min 54 sek keskimääräinen istunnon kesto
 • 60,55 % välitön poistuminen

Palveluun on saavuttu vuoden aikana seuraavista lähteistä:

 • 11 319 Google hakukone / organic
 • 9 469 suoralla linkillä
 • 1 272 Facebook mobiilisovelluksesta
 • 694 Espoon kaupungin sivuilta
 • 568 Facebookista
 • 461 Bing hakukone / organic
 • 428 Toimeksi.fi sivuilta
 • 188 Lohjan kaupungin sivuilta
 • 167 EHYT ry:n sivuilta
 • 93 EJY ry:n sivuilta

Verkkopalvelun kehittäminen jatkuu valtakunnallisessa Toimeksi.fi ja Uudenmaan verkostossa. Otamme mielellämme vastaan palautetta. Kerro meille, mistä sinä haluaisit lisätietoa. Ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse info@uusimaalaiset.fi tai palautelomakkeella.

Voit myös tulla mukaan sisällöntuottamaan Uusimaalaiset.fi palvelua ilmoittamalla organisaationne perustiedot, jatkuva/toistuva toiminta, tapahtumat, toimitilat ja avoimet vapaaehtoistehtävät sekä työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat. Rekisteröityminen ja ilmoittaminen on maksutonta. Palvelu keskittyy erityisesti ihmisten hyvinvointia lisäävään toimintaan. Palveluun voi rekisteröityä käyttäjäksi yhdistykset, järjestöt, säätiöt, seurakunnat, kunnat sekä vapaaehtoistehtävien osalta myös yritykset.

>> Ohessa Käyttäjien ohje (.pdf) käytön tueksi sekä ylläpidon yhteystiedot, mikäli tarvitsette tukea ongelmatilanteissa: info@uusimaalaiset.fi.

Kiitos kaikille vuodesta 2019 ja valoisaa uutta vuotta 2020!

Uusimaalaiset.fi verkkopalvelu kokoaa Uudellamaalla toimivaa kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa yhdelle sivustolle. Palvelu keskittyy erityisesti ihmisten hyvinvointiin liittyvään toimintaan. Palvelua ylläpitää EJY ry yhteistyössä alueellisen kehittäjäverkoston kanssa. Palvelu on osa valtakunnallista Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta. www.uusimaalaiset.fi