Kysely kaikille toiminnanjohtajille ja esimiehille työssä jaksamisesta!

Kysely kaikille toiminnanjohtajille ja esimiehille työssä jaksamisesta!

Kysely kartoittaa järjestökentän valmennus- sekä muita tuen tarpeita koskien toiminnanjohtajien ja esimiesten työhyvinvointia, palautumista ja jaksamista. Kartoitamme myös järjestöjen rahoituspohjaa muutamalla kysymyksellä. Kysely on avoinna 24.2.2020 (klo 22) saakka.

Kyselyn tulokset analysoi Marko Saarnio, joka opiskelee aikuiskasvatustieteen maisteriksi ja aikuisopettajaksi Itä-Suomen yliopistossa. Hänellä on pitkä kokemus järjestökentältä ja työelämästä, myös työhyvinvointiin liittyvistä asioista. Kyselyn toteuttaa Aattocreative.

Linkki kyselyyn: https://forms.gle/GCM8SbUpJZUzJHR1A

Kiitos vastaamisesta!

Aatto julkistaa tuloksia www-sivuilla, Facebookissa ja Sosten risteilyllä 2020.

www.aattocreative.fi

 

Asiasanat

henkinen hyvinvointi, Johtaminen, jaksaminen, jaksamisen tukeminen, toiminnanjohtaja, rahoitus,