Järjestöpiste Ison Omenan terveysasemalle – yhteisöille uusi mahdollisuus esitellä toimintaansa

Keväällä 2019 kokeiltiin EJYn ja Hyvinvoiva Espoo -ohjelman yhteistyönä järjestöjen jalkautumista Ison Omenan terveysasemalle. Järjestöjen läsnäoloa terveysasemalle toivottiin, jotta siellä asioivat voisivat saada tietoa erilaisten järjestöjen tarjoamasta toiminnasta.  Kokemukset kokeilusta olivat kannustavia. Esittelytilanteissa jaettiin paljon tietoa ja käytiin hyviä keskusteluja. Kokeiluun osallistuneet järjestöt kokivat saaneensa lisää näkyvyyttä ja mahdollisuuden olla läsnä siellä, missä ihmiset ovat.

Hyvien kokemusten pohjalta toiminta jatkuu tänä vuonna siten, että järjestöillä on tiettyinä päivinä etukäteen varatusti mahdollisuus mennä esittelemään toimintaansa terveysasemalle. Ison Omenan terveysasema on asiakasmäärältään Espoon suurin ja vilkkain terveysasema. Se sijaitsee keskellä kirjastoa, jonka vuoksi Järjestöpiste mahdollistaa toiminnan esittelyn terveysaseman henkilökunnan ja siellä asioivien lisäksi myös muille Ison Omenan Palvelutorilla asioiville.

Tämä tilaisuus kannattaa hyödyntää!

Vuonna 2020 esittelyajan järjestön tai yhdistyksen toiminnalle voi varata pariksi tunniksi klo 11-15 aikana seuraavina päivinä:

maaanantaisin 27.1., 24.2., 23.3., 27.4. ja 25.5.

tiistaina 23.6.

maanantaisin 27.7., 31.8., 28.9., 26.10. ja 30.11.

Esittelyn tiloina on aula, johon laitetaan esittelyä varten valmiiksi pöytä. Pöydän somisteet ja muun esittelymateriaalin esittelijät tuovat mukanaan. Havainnekuvat alla

Vapaiden aikojen tiedustelut ja ajanvaraukset terveysasemalta: Silvie Salomaa 043 8269024 tai silvie.salomaa@espoo.fi

Oheisissa kuvissa esittelypisteen sijoituspaikat eli aulat 1 ja 2 sekä mallikuva käytettävissä olevasta esittelypöydästä (80×120 cm).

 

Asiasanat

espoon järjestöt, järjestö, järjestöille, järjestöpiste, järjestöt, esittely, info, yhdistystieto, tukea yhdistystoimintaan, yhdistysten viestintä, viestintä, espoolaiset yhdistykset, yhdistykset, espoon järjestöjen yhteisö, Espoon kaupunki, Espoon Vapaaehtoisverkosto, järjestötoimijat espoo, Hyvinvoiva Espoo, espoolaiset, terveysasema, hyvinvoinnin edistäminen,