Kotona kaupungissa- hankkeen asumisvalmennusmateriaalit nyt kaikkien käytettävissä

Kotona kaupungissa -hankkeen loppuraportti sekä asumisvalmennusten toteuttamiseksi laadittu valmennusmateriaali on julkaistu kaikkien halukkaiden toimijoiden käyttöön. Asumisvalmennusmalli koostuu infotapaamisesta, kuudesta ryhmätapaamisesta sekä ryhmävalmennuksen jälkeen toteuttavista yksilötapaamisista. Materiaali sisältää diat ryhmätapaamisia varten, kirjalliset vinkit materiaalien käyttöön sekä 8 ohjevideota valmennusta toteuttavalle työntekijälle.

Löydät materiaalin osoitteesta: espoo.fi/kotonakaupungissa​​​​​​​.

Kotona kaupungissa – pakolaistaustaisten nuorten ja lapsiperheiden asumisvalmennus Espoossa ja Oulussa -hanketta toteutettiin EU:n Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahaston tuella ajalla 28.2.2017–31.12.2019. Hanketta koordinoi Espoon kaupunki ja hankekumppaneina mukana olivat Espoon Asunnot Oy, NAL Palvelut Oy ja Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry.

Kotona kaupungissa -hankkeen työntekijät kiittävät yhteistyöstä kuluneiden vuosien varrella.

Asiasanat

materiaali, asuminen eri kulttuureissa, koulutus, valmennus,