Järjestöjen ja Espoon kaupungin yhteinen Kumppanuusfoorumi siirtyy syksyyn

 

Kumppanuusfoorumi on alusta Espoon kaupungin ja järjestöjen yhteistyölle. Fokuksessa on asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä ratkaisujen löytäminen keskeisiin hyvinvointihaasteisiin. Ensimmäinen kumppanuusfoorumi järjestettiin viime joulukuussa. Teemana oli osallisuuden vahvistaminen ja yksinäisyyden vähentäminen, mihin etsimme uusia keinoja. Työskentelyä saman teeman äärellä oli tarkoitus jatkaa yhdessä tänä keväänä.

Elämme kuitenkin nyt poikkeustilanteessa, mikä vaikuttaa merkittävästi sekä meidän kaikkien arkeen että kaupungin ja järjestöjen toimintaan. Yhdessä selviämme tästäkin. Poikkeustilanteesta johtuen keväälle suunniteltu kumppanuusfoorumi siirretään ensi syksylle. Ilmoitamme ajankohdasta kevään aikana. Foorumin suunnitteluryhmä edistää joulukuun ryhmätyöskentelyssä nostettuja asioita kevään aikana mahdollisuuksiensa mukaan.

Voimia ja terveyttä kaikille tähän kevääseen!

 

Jenni Björksten

Ohjelmapäällikkö, Hyvinvoiva Espoo -ohjelma

Espoon kaupunki

jenni.bjorksten(at)espoo.fi

Asiasanat

Kumppanuusfoorumi, Espoon kaupunki, järjestökuntayhteistyö, Hyvinvoiva Espoo,