Uusimaalaiset.fi ylläpito tiedottaa: tapahtumakalenterin tapahtumista suurin osa peruttu koronaviruksen takia

Suomen hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot. Poikkeusolojen toimenpiteiksi on linjattu muun muassa seuraavaa: Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

Poikkeusoloista johtuen suurin osa erilaisista kokoontumista on peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan. Huomioithan tämän myös Uusimaalaiset.fi -palveluun ilmoitettujen tapahtumien ja toiminnan osalta. Palvelun tapahtumasisältö on yhdistysten ja yhteisöjen itse ilmoittamaa ja julkaisemaa. Uusimaalaiset.fi -palvelun ylläpito ei voi vastata tietojen paikkansapitävyydestä. Varmistathan tapahtumanjärjestäjiltä viimeisimmän tiedon tapahtumien toteutumisesta.

Uusimaalaiset.fi -palvelun ylläpito kannustaa kaikkia palvelun rekisteröityneitä toimijoita pitämään omat tapahtumailmoituksensa ajan tasalla.
Muutoksia tapahtumatietoihin voi tehdä itse kirjautumalla sisään palveluun omaan toimijakorttiin tai ilmoittaa myös sähköpostitse ottamalla yhteyttä ylläpitoon: info@uusimaalaiset.fi.


Luotettavaa ja ajantasaista tietoa koronaviruksesta löydät:
Valtioneuvoston verkkosivuilta>>
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta>>

 

Asiasanat

verkkopalvelu, ylläpito, uusimaalaiset,