Museokahvila Lottakanttiinista lounasta noudettuna tai kotiinkuljetuksella

Museokahvila Lottakanttiinista lounasta noudettuna tai kotiinkuljetuksella

Museokahvila Lottakanttiinin toimintaa on pyritty mukauttamaan vallitseviin olosuhteisiin. Niinpä torstaista 19.3. eteenpäin Lottakanttiinista voi tilata itse lämmitettäviä lounasannoksia noudettuna tai kotiin kuljetettuna lähialueille (Tuusula, Kerava, Järvenpää).

Lottajärjestön toiminnan ytimessä oli aikoinaan monipuolinen avustus- ja huoltotyö. Lottajärjestön huoltotyön hengessä halutaan toimia myös Lottakanttiinissa. Lottakanttiini tarjoaa kaikille lounasta tilaaville yli 70-vuotiaille henkilöille lounaan ilmaisen kotiinkuljetuksen kotiovelle. Lounaskuljetuksissa tullaan myös priorisoimaan yli 70-vuotiaat henkilöt.

Lottakanttiinista noudettuna tai kotiinkuljetettuna lounasta voi tilata kaikkina arkipäivinä puhelimitse. Lounastilaukset museokahvila Lottakanttiini p. 09 274 1740 kello 9.00-11.30 välisenä aikana.
Tilattujen lounaiden nouto klo 11.00-14.00. Kotiinkuljetukset klo 12.00 alkaen. Kotiinkuljetuksen hinta 5 euroa. Ilmainen kotiinkuljetus yli 70-vuotiaille henkilöille. Maksutapana lasku, mutta korttimaksu mahdollisuus tulossa lähipäivinä. Lounasta ei voi maksaa käteisellä.
Lounaan hinta 9 € / annos

Lisätietoa ja lounaslista https://www.lottamuseo.fi/kanttiini/

Museokahvila Lottakanttiini
Rantatie 39, Tuusula
p. 09 274 1077 tai kanttiini@lottamuseo.fi