Digiopastusta senioreille etänä

Digiopastusta senioreille etänä

Henkilökohtaisen opastustoiminnan ollessa tauolla korona-epidemiasta johtuen ENTER ry keskittyy kehittämään erilaisia etäopastamisen ja etäosallistumisen muotoja. Haluamme jatkaa ikäihmisten auttamista tietotekniikkakysymyksissä käytettävissä olevilla keinoilla.

Olemme käynnistäneet etäopastuksen Windows 10 -tietokoneille 24.3.2020 ja jatkamme toimintaa ainakin toistaiseksi Enterin opastuspaikkojen ollessa suljettuina. Opastuksia tehdään sen verran, kuin vapaaehtoisemme ehtivät opastaa. Opastukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille senioreille Uudellamaalla.

Etäopastusta voi pyytää melkeinpä mihin asiaan tahansa: laitteen ja ohjelmien asetuksiin, ohjelmien käyttöön, tiedostojen siirtoihin, varmuuskopiointiin, pilvipalveluihin, jossain määrin myös päivitysasioihin.

Etäopastuksen edellytyksenä on, että koneella on toimiva nettiyhteys. Opastuksen apuna voidaan käyttää myös videopuhelua.

Lisätietoja: https://www.entersenior.fi/enter-opastaa/etaopastus/
info@entersenior.fi
Nina Ziessler 050-3079366