Hyvinkään Palloseuran Apupalvelu auttaa maksutta arkiaskareissa

Hyvinkään Palloseuran Apupalvelu auttaa maksutta arkiaskareissa

Hyvinkään Palloseura on pelaajien perheet huomioiden monituhatpäinen yhteisö, jonka joukosta ja lähipiiristä löytyy varmasti sekä riskiryhmään kuuluvia, että sairastumisen, altistumisen tai muusta johtuen kotieristyksessä olevia. Autamme mielellämme myös muita hyvinkääläisiä.

Tehtäviä, joissa autamme voivat olla esimerkiksi kaupassa tai apteekissa käyminen, kirjeiden postittaminen, koirien ulkoilutus, tai mikä tahansa, mihin autettava ei terveydentilansa tai kotieristyksensä vuoksi kykene.

Mikäli tarvitset apua kaupassakäyntiin, koiran ulkoilutukseen tai muuhun julkiseen asiointiin, lähetä avuntarvepyyntö joko sähköpostitse hyps@hyps.fi tai tekstiviestitse/Whatsapp-viestillä: 040 485 5622

Ilmoita viestissäsi:
– Millaista apua tarvitset
– Milloin tarvitset apua
– Missä asut/missä paikassa avun tarve sijaitsee
– Omat yhteystietosi

Kun avustuspyyntösi on toimitettu auttajaverkostoomme ja sille on löytynyt vapaaehtoinen tekijä, on hän yhteydessä sinuun ja sovitte yksityiskohdista. Esimerkiksi kauppamaksua varten rahaliikenne onnistuu joko käteisellä tai mobiilisiti, esimerkiksi Mobile paylla.

Toivomme viestejä sähköisenä tekstimuodossa, jotta avunpyynnön lähettäminen vapaaehtoisryhmälle olisi mahdollisimman nopeaa. Ymmärrämme kuitenkin, että joillekin avun tarvitsijoille eivät sähköiset viestintämuodot välttämättä ole niin helposti lähestyttäviä, joten otamme myös vastaan puheluita: 040 485 5622

Lisätietoja:
Hyvinkään Palloseura: 040 485 5622 / hyps@hyps.fi