Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry:ssä kohdataan kesällä niin läsnä kuin etänäkin

Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry:ssä kohdataan kesällä niin läsnä kuin etänäkin

Emyn fyysisiin kohtaamisiin perustuva toiminta palaa kesäkuussa 2020 osaksi ohjelmistoa. Kohtaamispaikkamme ovat avoinna erityisjärjestelyin ja uusin aukioloajoin. Jokaisen tulijan on ilmoittauduttava etukäteen. Paikan päälle ei voi vain tupsahtaa, kuten ennen yhteiskuntamme poikkeusaikaa meillä oli tapana toimia. Lisäksi sinun tulee valita kohtaamispaikka, jossa käyt (tai Kauklahden puutarha) ja pitäytyä päätöksessäsi kesäkuun ajan. Tutustuthan kohtaamispaikkojen Lilla Karyllin, Meriemyn ja Valoemyn toimintaa koskeviin ohjeisiin ja ilmoittauduthan jos olet tulossa. Löydät kaiken tarpeellisen tämän linkin takaa.

Kaikki Emyn ryhmätoiminnat ovat jalkapallotreenejä lukuun ottamatta kesäkuussa virtuaalisia. Osa ryhmistä toimii Discordin eli Virtuaaliemyn kautta, osassa hyödynnetään Zoomia ja osassa Google Meetia. Ryhmiin on helppo osallistua ja tukeakin on tarjolla. Lisää ryhmätoiminnasta tämän linkin takaa. 

Teemme kesäkuussa kävelyretkiä Olarissa, Kivenlahdessa ja Espoon keskuksessa. Lisäksi käymme Tapiolassa WeeGee talossa museovierailulla. Retkistä lisää retkien omalla sivulla.

Emyn työntekijät ovat juttuseurana ja tavoitettavissa puhelimella, sähköpostilla ja WhatsAppilla myös kesällä. Emyn työntekijät lomailevat porrastetusti. Soitellaan ja jaetaan ajatuksia, yksin ei kannata jäädä. Keinot pitää yhteyttä ovat moninaiset ja yhdessä opetellen asiat sujuvat! Emyn yhteystiedot on koottu sivulle yhdistys ja yhteystiedot.

Virtuaaliemy on avoinna, olet tervetullut mukaan!

Virtuaaliemyssä Discord-alustalla on juttuseuraa ja Emyn työntekijä läsnä arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16.30. Yleensä viikonloppuisin klo 12-16 läsnä ja mukana keskustelussa on Emyn vapaaehtoinen. Kokeilemme myös erilaisia tukiryhmiä ja videoyhteydellä tapahtuvia keskusteluhetkiä Virtuaaliemyssä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ohjeet Virtuaaliemyyn liittymiseksi:

  1. Mene osoitteeseen: https://discordapp.com/invite/rrxJBnN
  2. Valitse käyttäjänimi. Suosittelemme valitsemaan käyttäjänimen, josta sinut voi tunnistaa sinuksi, koko nimeä ei tarvitse käyttää.
  3. Klikkaa raksi ruutuun palveluehtojen kohdalla ja paina ”Jatka”.
  4. Rekisteröi tilisi antamalla toimiva sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla uusi salasana, jonka muistat. Näillä tiedoilla pääset kirjautumaan Discord-tilillesi tulevaisuudessakin.
  5. Halutessasi voit ladata työpöytäsovelluksen eli ohjelman myös tietokoneellesi, mutta voit käyttää ohjelmaa myös verkkoselaimessa (esim. Firefoxissa).
  6. Ala keskustella kirjoittamalla viestikenttään. Saat tarvittaessa lisäapuja paikalla olevilta arkisin ma-pe klo 9-16.30 sekä viikonloppuisin klo 12-16.