Virtuaalinen Espoon Mielenterveysyhdistys EMY ry:n kohtaamispaikka on avattu

Virtuaalinen Espoon Mielenterveysyhdistys EMY ry:n kohtaamispaikka on avattu

Virtuaaliemy on avoinna, olet tervetullut mukaan!

Emy on käynnistänyt uuden virtuaalisen kohtaamispaikan Discord-alustalle maanantaina 23.3.2020 klo 9. Virtuaaliemyssä on juttuseuraa ja Emyn työntekijä läsnä arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16.30. Viikonloppuisin klo 12-16 läsnä ja mukana keskustelussa on Emyn vapaaehtoinen. Kokeilemme myös erilaisia tukiryhmiä ja videoyhteydellä tapahtuvia keskusteluhetkiä Virtuaaliemyssä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ohjeet Virtuaaliemyyn liittymiseksi:

  1. Mene osoitteeseen: https://discordapp.com/invite/rrxJBnN
  2. Valitse käyttäjänimi. Suosittelemme valitsemaan käyttäjänimen, josta sinut voi tunnistaa sinuksi, koko nimeä ei tarvitse käyttää.
  3. Klikkaa raksi ruutuun palveluehtojen kohdalla ja paina ”Jatka”.
  4. Rekisteröi tilisi antamalla toimiva sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla uusi salasana, jonka muistat. Näillä tiedoilla pääset kirjautumaan Discord-tilillesi tulevaisuudessakin.
  5. Halutessasi voit ladata työpöytäsovelluksen eli ohjelman myös tietokoneellesi, mutta voit käyttää ohjelmaa myös verkkoselaimessa (esim. Firefoxissa).
  6. Ala keskustella kirjoittamalla viestikenttään. Saat tarvittaessa lisäapuja paikalla olevilta arkisin ma-pe klo 9-16.30 sekä viikonloppuisin klo 12-16.