STOPPI PALVELEE VIRTUAALISESTI

STOPPI PALVELEE VIRTUAALISESTI

Stopin olohuone suljettu 16.3.-13.4.2020 – Virtuaali-Stoppi palvelee kävijöitä

Stoppi noudattaa virallisia suosituksia ja osallistuu talkoisiin korona-viruksen leviämisen estämiseksi. Stopin olohuone on suljettu 16.3.2020 – 13.4.2020. Stopissa ei ole todettu kenelläkään korona-tartuntaa, vaan kyse on ennaltaehkäisevästä toimenpiteestä. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisesti. Tiedotamme toiminnoistamme www-sivuillamme ja sosiaalisen median kanavillamme.

Pyrimme sulun aikanakin tukemaan kohderyhmäämme kaikin mahdollisin tavoin.

Kävijöillemme on 16.3.2020 perustettu suljettu facebook-ryhmä, jossa pyritään järjestämään mahdollisimman monia toimintojamme tai kokonaan uusia toimintoja virtuaalisesti. Ryhmään hyväksytään jäseniksi vain Stopissa käyviä ihmisiä. Virtuaali-Stopissa pidetään yhteisiä kahvihetkiä, leivotaan, pelaillaan, pidetään tietovisoja ja heitetään hetulaa Stoppilaiseen tyyliin eri virtuaalialustoja käyttäen. Käytämme helppokäyttöisiä alustoja, joita jokainen osaa käyttää omalla puhelimellaan tai tietokoneellaan. Lisätietoja: Mirva, mirva@stophuumeille.fi, 0415109655
Stopin facebook-sivujen kaikille avointa ryhmää saavat hyödyntää kaikki. Myös tätä kautta pyrimme järjestämään erilaisia kaikille avoimia tukimuotoja sekä ajanvietettä.
Virtuaaliset Radalta Himaan -ryhmät kokoontuvat neljä kertaa viikossa. Ryhmät pidetään Zoom-sovelluksen avulla. Lisätietoja: Ilkka, ilkka@stophuumeille.fi, 0445105602
Fattaluuta-päivystys on avoinna arkisin klo 9-15. Voit soittaa, tekstata, laittaa whatsapp-viestiä, viestittää facebookissa tai laittaa sähköpostia. Lisätietoja: Nana, nana@stophuumeille.fi, 0443300830, fb: Nana Stoppi
Punttisalivuorot on myös jouduttu laittamaan tauolle. Tätä korvaamaan olemme saaneet käyttöömme Training Groundin etätreenit. Lisätietoja: Mytty, mytty@stophuumeille.fi, fb: Mytty Stoppi
Suunnitteilla lisäksi marttailua, katseluryhmiä, peliturnauksia, infoja, koulutuksia, virtuaali-TalonTunti, musavisaa, pääsiäisbileet yms…

Seuraa tiedotustamme!

Olemme tarjonneet neuvontaa tilanteeseen ja eri alustojen ja appien käyttöön myös yhteistyökumppaneillemme.

12.3.2020 perustimme Facebookiin Päihdeasiakkaille suunnattujen kohtaamispaikkojen epävirallinen verkosto -nimisen ryhmän. Ryhmän tarkoituksena on toimia vertaistukena kohtaamispaikkojen työntekijöille. Ryhmässä on yhdessä pohdittu ratkaisuja erilaisiin koronan tuomiin haasteisiin sekä jaettu hyviä käytäntöjä sekä ideoita erilaisten sovellusten hyödyntämisestä. Mikäli haluat liittyä ryhmään, ota yhteyttä facebookissa Mytty Stoppi

Työntekijöille tarkoitetussa ryhmässä virinneen idean pohjalta perustimme Päihdepalveluiden ilmoitustaulu -tiedotusryhmän facebookiin. Tämä ryhmä on kaikille avoin ilmoitustaulu, johon kootaan eri päihdepalveluiden ilmoituksia poikkeusaukioloajoista sekä korvaavista palveluista ja toiminnoista. Ryhmä ei ole keskustelupalsta, joten julkaisuoikeudet ovat vain ylläpitäjillä. Mikäli edustamasi taho haluaa tiedottaa toiminnastaan ilmoitustaululla, liity ryhmään ja ota yhteyttä facebookissa Mytty Stoppi tai kehen tahansa muuhun ryhmän ylläpitäjään.

Stopin työntekijät työskentelevät etänä ja meidät tavoittaa arkisin klo 9-15 puhelimitse, tekstiviestillä, Facebookissa, Hangoutsissa, Meetissä, Whatsappissa sekä sähköpostitse.

Voit olla työntekijöihimme yhteydessä kaikenlaisissa asioissa, tarvitsetpa sitten apua tai tukea, neuvoja tai ihan vaan juttuseuraa. Neuvomme myös kaikkien tarvittavien appien ja alustojen käytössä, joten älä jättäydy pois vaikka olisit teknisesti täysi tunari – meiltä löytyy vertaistukea siihenkin!

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ettet jää yksin!

Kaikkien työntekijoidemme yhteystiedot löydät täältä: https://stophuumeille.fi/yhteystiedot/

Linkit sivuille ja ryhmiin:

www-sivut: www.stophuumeille.fi
tapahtumakalenteri: https://stophuumeille.fi/tapahtumakalenteri/
Facebook-sivut: https://www.facebook.com/stophuumeillery
Kaikille avoin Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/stophuumeillery/
Instagram: https://www.instagram.com/stophuumeillery
Twitter: https://twitter.com/stophuumeillery
Päihdeasiakkaille suunnattujen kohtaamispaikkojen epävirallinen verkosto: https://www.facebook.com/groups/3038425089541735/
Päihdepalveluiden ilmoitustaulu: https://www.facebook.com/groups/203813430959179/

Tsemppiä kaikille tähän poikkeukselliseen tilanteeseen ja pidetään yhteisvoimin mahdollisimman moni terveenä!