Etätukea lapsen opiskelun tukemiseen vanhemmille suomeksi, englanniksi, somaliksi ja arabiaksi

 

Puntland Society of Finlandin koordinoima Yhdessä -hanke toimii Espoossa ja Helsingissä kolmella koululla (Kirsti, Kilonpuisto, Keinutie) maahanmuuttajataustaisten lasten koulunkäynnin tukena. Yhdessä-hanke tarjoaa myös vanhemmille tukea suomeksi, englanniksi. somaliksi ja arabiaksi. Tämän hetkinen tilanne on haastava monille vanhemmille, etenkin heille, joiden kotona puhutaan muuta kuin suomea.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos perheenne tarvitsee tukea lasten (etä)opiskelun tukemiseen! Alta löydät eri kieliset esittelytekstit.

 

Yhteystiedot

Johanna Syren

Koordinaattori

Yhdessä -hanke, Puntland Society of Finland ry

puh. 050-5645856 tai johannasy@icloud.com

—–

If you have difficulties with teaching your child in this new situation or it is hard for your child to study online, don’t worry: Our project staff is here to help you! Contact us Monday to Friday 8.30-11.30 and 12.30 to 16 and we will help you!

Johanna 050-5645856
johannasy@icloud.com

—–

Waalidiinta sharafta muddan.

Haddii ay adag tahay in ilmaha wax lagu baro waxbarashada masaafada-fog wax lagu barto ee internetka aad dhibaato kala kulanteen. Ha walwelin – mashruucu wuxuu kaa caawindoonaa arintaas. La xiriir shaqaalaha mashruuca isniinta ilaa jimcaha (08: 30-11: 30 iyo 12:30-16:00) si ay kuu caawiyaan.

——

مرحبا!
إذا كان من الصعب تعليم الطفل والتعلم عن بعد عبر الإنترنت يمثل مشكلة. لا داعي للقلق – يوفر المشروع المساعدة في ذلك. اتصل بموظفي المشروع معًا من الاثنين إلى الجمعة (08:30-11:30 و 12:30-16:00) لمساعدتك.
دعونا نفعل ذلك معا!

Asiasanat

korona, vanhemmuuden tuki, etäkoulu, maahanmuuttajat, etäneuvonta, opetus, etätuki,