Osallistu ideointikilpailuun ja voita liput kesän 2021 Asuntomessuille Lohjalle

Osallistu ideointikilpailuun ja voita liput kesän 2021 Asuntomessuille Lohjalle

Muodosta enintään viiden hengen joukkue perheesi, ystäviesi, koulukavereidesi tai työtovereidesi kanssa. Joukkueesi jäsenet voivat sijaita vaikka eri puolilla Suomea ja pitää yhteyttä esimerkiksi Google Hangouts -sovelluksen avulla. Voit toki osallistua myös yksin, jolloin Laurean opiskelijat luovat sinulle tiimin.

Täytä sähköinen ilmoittautumislomake viimeistään maanantaina 20.4. Riittää, että yksi henkilö joukkueesta hoitaa ilmoittautumisen kaikkien puolesta. Lomakkeen löydät tästä osoitteesta: https://elomake.laurea.fi/lomakkeet/18229/lomake.html?fbclid=IwAR1WDg9ax8yD9PmN-Si5V7KzYwEOh7b_P6GPeAIahv2mevfc-sVxId3M5Ac

Sinun ei täydy olla taitava viherpeukalo osallistuaksesi kilpailuun. Tarvitset vain aikaa ideointiin parista tunnista muutamiin tunteihin itsestäsi ja tiimistäsi riippuen. Opiskelijat lähettävät sinulle sähköisen tehtäväpakin, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot ja työkalut hyötypuutarhan toiminnan ideointiin ja suunnitteluun. Voit vapaasti käyttää myös muita apuvälineitä.

Valmis idea tulee lähettää sunnuntaihin 26.4. kello 18 mennessä. Voittajatiimi valitaan viikolla 19. Ideoita tullaan hyödyntämään Hiidensalmen kerrostalokorttelissa hyötypuutarhan toiminnan käynnistämisessä.

Asiasanat

kilpailu, ideointi,