Venäjänkielinen asiakasohjaus ja -neuvonta etänä vantaalaisille

Venäjänkielinen asiakasohjaus ja -neuvonta etänä vantaalaisille

Vantaan kaupungin palvelut, asunnon haku, sosiaalipalvelut, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotukihakemus, perhe-, Kela-asiat, terveys ja hyvinvointi sekä harrastukset ovat esimerkkejä missä asioissa asiakkaita voi ohjata meille.

KORONAN TAKIA ASIAKASOHJAUS TEHDÄÄN ETÄNÄ (ainakin 13.5. saakka). Muutoksista ilmoitetaan. Matalan kynnyksen asiakaspäivystys toteutetaan normaalioloissa Vantaan Venäläisen Klubin tiloissa Tikkurilassa neljä kertaa viikossa.

Neuvonta-ajat:
Tiistai 10-15
Keskiviikko 10-15
Torstai 10-15
Perjantai 10-15

Yhteystiedot:
email tsemppari@vvklubi.fi
puhelin, whatsapp, viber 044 948 9220
skype tsemppari rus

Asiasanat

maahanmuuttajat, korona, etäneuvonta, venäjäksi, venäjänkieliset, Puhelintuki,