Oletko espoolainen työtön työnhakija?

Oletko espoolainen työtön työnhakija?

Avain työhön –työllistämisprojekti tarjoaa mahdollisuuden saada henkilökohtaista apua työnhakuun.

Tämänhetkisen koronavirustilanteen vuoksi tarjoamme palvelujamme verkon kautta. Ota siis rohkeasti yhteyttä. Nyt on hyvä aika laittaa yhdessä hakuasiakirjat kuntoon ja käydä läpi työnhakutilannetta poikkeusoloissa.

Kaikki palvelumme ovat edelleen saatavilla, vaikka henkilökohtaisia tapaamisia ei voida järjestää.

Palvelujamme:
  • Tietoa työpaikoista ja työmarkkinoista
  • Oman työllistymissuunnitelman tarkentaminen
  • Ansioluettelo ja hakemukset korjataan tarvittaessa kuntoon
  • Mietitään itselle parhaiten sopivaa työnhaun taktiikkaa
  • Kartoitetaan työkokeilupaikkoja, palkkatukipaikkoja ja avoimen sektorin työpaikkoja
  • Mietitään yhdessä uusia koulutuspolkuja
Edellytykset valmennukseen osallistumiselle

Olet espoolainen työtön työnhakija ja työttömyytesi on kestänyt yli vuoden.

Odotamme yhteydenottoasi!

Ari Haapanen, p. 050 475 5108, ari.haapanen@ejy.fi
Jukka Rosenblad, p. 050 520 9860, jukka.rosenblad@ejy.fi

Avain työhön

Avain työhön- projekti on Uudenmaan TE- toimiston ja Espoon kaupungin rahoittama työllistämis- ja kehittämisprojekti. Projekti tukee ja auttaa kohderyhmään kuuluvia työnhakija- asiakkaita löytämään yksilöllisiä ja tuettuja polkuja kohti avoimia työmarkkinoita.

Projektin asiakaskohderyhmänä ovat pitkään työttömänä olleet, maahanmuuttajat, osatyökykyiset ja yleisimmin vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevat työnhakijat. Projekti tekee myös yritysyhteistyötä. Projektissa kartoitetaan työmarkkinoita mm. toimialoittain ja etsitään työtilaisuuksia projektin asiakkaille. Projektin toiminta- alue on Espoo (pääkaupunkiseutu) ja toiminta- aika on vuosi 2019.

Projektin menetelminä on yksilö- ja ryhmävalmennus. Projektissa kartoitetaan asiakkaan kanssa työelämään ja/ tai koulutukseen liittyvät motivaatio, tavoitteet ja toiveet. Asiakasta autetaan tekemään ja toteuttamaan omaa suunnitelmaa, jolla pyritään joko suoraan, työkokeilun tai opiskelun kautta avoimille työmarkkinoille. Asiakasta tuetaan työhön tai koulutukseen liittyvien asioiden selvittämisessä ja tiedonhaussa. Projektiin ohjataan asiakkaita pääsääntöisesti Uudenmaan TE- toimiston (Espoo) kautta.

Asiasanat

avoimet työpaikat, aktiiviset työtähakevat, aluetyö, ammattilaisyhteistyö, avoin työpaikka, hanketyö, työllistyminen, työllistäminen, työllisyys, työttömyys,