Satutuokiot lapsiperheille valloittavien varamummujen ja -vaarien seurassa

Satutuokiot lapsiperheille valloittavien varamummujen ja -vaarien seurassa

SOS-Lapsikylän vapaaehtoistyössä mukana olevat varamummu ja -vaari lukevat lapsiperheille lyhyitä ja persoonallisia satuja vuorotellen. Tarinoiden välissä lapset ja muutkin perheenjäsenet keskustelevat yhdessä lukijan kanssa sadusta. Satuja luetaan yhteensä neljä kappaletta joka keskiviikko klo 16-17.

Satutuokiot ovat osa Lähellä- sukupolvet toistensa tukena -hanketta. Satutuokio on oiva hetki vuorovaikutukselle, kohtaamiselle ja uusille oivalluksille niin vara-mummujen ja -vaarien, lasten kuin vanhempienkin kesken.

Lähellä-hankeen toiminnan ydin on mahdollistaa eri-ikäisten ihmisten kohtaamisen yhteisen asian äärellä. Tavoitteena on vaikuttaa positiivisen mielenterveyden edistämiseen ja ongelmien ennaltaehkäisyyn sekä lisätä ikääntyneiden ja lapsiperheiden osallisuuden tunnetta. Hankkeessa kehitetään myös uusia vapaaehtoistoiminnan muotoja SOS-Lapsikylän toimintaan.

Tule perheesi kanssa osaksi satutuokiota ja liity mukaan tarinaan, jossa sukupolvet ovat toistensa tukena.

Lisää tietoa ja mukaan pääset osoitteesta: https://www.sos-lapsikyla.fi/satutuokio/

Nähdään Satutuokiossa! 🙂