ViaDia Senioritalo avautuu Nummelassa 1.6!

ViaDia Senioritalo avautuu Nummelassa 1.6!

ViaDia Senioritalo avaa ovensa 1.6!

Pitkän odotuksen jälkeen ViaDia Senioritalo avaa ovensa 1.6.2020. Talo on tarkoitettu senioreiden, eli 63-vuotiaiden ja sitä vanhempien päivätoimintapaikaksi ja olohuoneeksi. Luvassa on mm. tapahtumia ja ryhmiä erilaisin teemoin. Tiloissa toimii arkisin myös kahvio. Talolle voikin tulla vain juomaan kahvia ja tapaamaan tuttuja. Kahvio on auki arkisin klo 10-16.

Maanantaina juodaan K-supermarket Nummelan tarjoamat kahvit. Lisäksi Nina Mujunen Motivate Hyvinvointipalveluista pitää kaikille halukkaille tuolijumppaa klo 14.00.

Tiistaina kokoontuu ensimmäistä kertaa Käsityökerho klo 14.00. Kerhoon ovat tervetulleita oman käsityön kanssa kaikki juttelusta ja käsitöistä kiinnostuneet.

Keskiviikkona klo 14.00 aloittaa Juttukaverit -ryhmä, joka on tarkoitettu erityisesti niille, jotka kaipaavat keskusteluseuraa ja mukavia hetkiä toisten kanssa. Lisäksi talossa annetaan palveluohjausta tiistaisin ja torstaisin klo 12-13. Palveluohjauksessa saat tietoa erilaisista sosiaali- ja terveyspalveluista sekä arjen avuista kotiin.

ViaDia Senioritalo tiedottaa toiminnastaan järjestöpalstalla, ViaDia Senioritalon Facebook-sivuilla ja ViaDia Länsi-Uusimaan kotisivuilla. Varsinaiset avajaiset pidetään elokuussa. Senioritalon toimintaa suositellaan toistaiseksi vain riskiryhmiin kuulumattomille. Pidämme turvavälit ja aluksi rajoitamme asiakasmäärää.

Tervetuloa tutustumaan!

Os. Asemantie 1 A, 03100 Nummela

p. 0503632156

Asiasanat

senioritalo, hyvä vanhuus,