Tukinetin ryhmächatit ex-muslimeille ja islaminuskon kanssa kipuileville

Tukinetin ryhmächatit ex-muslimeille ja islaminuskon kanssa kipuileville

Onko sinulla ristiriitainen suhde islaminuskoon? Et ehkä usko enää samalla tavoin kuin lähipiirisi, mutta et pysty elää avoimesti omalla tavallasi pelätessäsi lähipiirisi reaktioita. Tai oletko ex-muslimi ja kaipaat apua menneen käsittelyyn ja uuteen suuntaamiseen? UUT:n muslimitaustaisten ryhmächat mahdollistaa anonyymin keskustelun hengelliseen väkivaltaan liittyvistä kokemuksista paikkakunnasta riippumatta. Ryhmächatit toteutetaan Tukinetissa ja ensimmäiset kokoontumiset ovat kesällä 2.6., 7.7. ja 4.8. klo 18-20.

UUT ry on valtakunnallisesti toimiva järjestö, joka tukee uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneita ja heidän läheisiään vertaistuen keinoin sekä tiedottaa uskonyhteisöjen keskuudessa esiintyvistä ongelmista. Olemme uskonnollisesti puolueettomia, eli emme edistä mitään tiettyjä uskomuksia tai uskonnottomuutta. Sen sijaan otamme kantaa uskonyhteisöissä esiintyviin ongelmiin ja pyrimme vaikuttamaan sekä uskonyhteisöihin että yhteiskuntaan laajemmin siten, että hengelliseen väkivaltaan puututtaisiin ja uhreja autettaisiin. UUT:n toiminnassa on mukana sekä uskonnottomia että eri uskontokuntiin kuuluvia ihmisiä.

_

Lisätiedot:

Rekisteröidy Tukinettiin täällä: https://tukinet.net/teemat/islamin-uskon-kanssa-kipuilevat-ja-ex-muslimit/ryhmachatit/

Lisätietoja: tiedotus@uut.fi tai 040 514 55 51

Asiasanat

uskonnot,