Mieskaveri äidin kanssa asuvalle lapselle

Mieskaveri äidin kanssa asuvalle lapselle

Tuntuuko sinusta, että lapsesi voisi hyötyä aikuisen miehen seurasta? Kun lapsi ei tapaa isäänsä, eikä muita miehiä  ole lapsen lähipiirissä, voit hakea lapsellesi vapaaehtoista mieskaveria. Mieskaveritoiminta on tarkoitettua yksin lastaan kasvattavien äitien vähintään 4-vuotiaille lapsille.

Toiminta on rentoa, kaveruuteen perustuvaa yhdessäoloa, jossa tapaamisten sisältö muotoutuu kummankin mielenkiinnon kohteiden mukaan. Tapaamisia sovitaan äidin ja mieskaverin kesken yleensä 1-4 kertaa kuukaudessa. Lisäksi järjestetään myös yhteisiä tapaamisia, joissa paikkakunnan kaveriparit tapaavat toisiaan ja vierailevat lähikohteissa.

Lisätietoja ja yksityiskohtaiset hakuohjeet löydät osoitteesta:

https://www.mieskaverit.fi/lapselle-mieskaveri/

 

Mieskaveritoimintaa on järjestänyt Pienperheyhdistys ry Uudellamaalla jo vuodesta 1992 ja sitä on nykyisin seitsemällä paikkakunnalla. Mukana toiminnassa on 245 vapaaehtoista mieskaveria.

Asiasanat

mieskaveritoiminta, mieskaveri, lapsille,