Korona-ajan apua Suur-Leppävaaran alueella ViaDialta

Korona-ajan apua Suur-Leppävaaran alueella ViaDialta

Onko elämäntilanteesi vaikea? Tarvitsisitko asiointiapua, kuuntelevaa ystävää tai ulkoilukaveria itsellesi tai lapsillesi? Tarvitsisitko apua lomakkeen täyttöön tai tuen hakemiseen? ViaDia Espoo ry:n vapaaehtoiset tarjoavat tukea koronapandemian aiheuttamaan tilanteeseen.

ViaDia Espoo ry tarjoaa Suur-Leppävaaran alueella tukea koronatilanteen aiheuttamaan taloudelliseen ja inhimilliseen hätään. Ruoka-aputyön lisäksi tarjoamme vapaaehtoisia tukemaan koronatilanteen vuoksia ahdinkoon joutuneita henkilöitä ja perheitä. Mikäli koet, että voisimme tukea sinua tai perhettäsi vaikeassa tilanteessa, voit ottaa rohkaeasti yhteyttä vapaaehtoistyön koordinaattoriin Jaana Jänttiin puh. 044 231 2485 tai jaana.jantti@viadia.fi. Mietitään yhdessä miten voisimme helpottaa tilannettasi. Voit myös tulla tapaamaan meitä avoimeen olohuonekahvilaamme keskiviikkoisin klo 11 – 15.

Ruoka-apua

Matalan kynnyksen toimipaikassa jaamme hävikkiruokaa tiistaisin ja torstaisin klo 13:30 – 15:30.
Ruokakassin noutoa varten sinun tulee soittaa jakopäivän aamupäivällä (torstain jakoon myös keskiviikkona aamupäivällä) klo 9 – 12 välillä ja varata aika kassin hakua varten numerosta: 044 989 5086. Näin huolehdimme siitä, että kaikille noutajille riittää kassi eikä synny jonotusta ja turvavälit mahdollistuvat.

Kassin voi noutaa kerran viikossa. Kerrothan varausta tehdessäsi perhekuntasi koon, sillä isoilla perheillä on mahdollisuus kahteen kassiin. Mikäli sinulla on terveydellisiä esteitä tai olet karanteenissa, voit pyytää kassin kotiin toimitettuna. Huomiothan myös, että Espoossa on myös muita ruoka-aputoimijoita, joiden kesken olemme jakaneet aluetta. Olethan siis yhteydessä oman alueesi ruoka-apua jakavaan toimijaan. Lisätiedot: www.ruoka-apu.fi

– –

Koronaepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa Espoon ViaDialla käynnistyi 1.6.2020 Kannetaan kuorma yhdessä (KKY) – vapaaehtoiset rinnallakulkijoina -hanke (STEA kesä – joulukuu 2020). Hankkeessa tavoitteena on kehittää yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa ja sitä kautta lievittää koronaepidemian seurauksena syntynyttä aineellista ja henkistä hätää erityisesti syrjäytymisvaarassa olevien henkilöiden ja perheiden parissa.

Lisätiedot: Vapaaehtoistyön koordinaattori Jaana Jäntti puh. 044 231 2485 tai jaana.jantti@viadia.fi

https://www.viadia.fi/espoo/uncategorized/kannetaan-kuorma-yhdessa-stea-myonsi-espoon-viadialle-lisarahoituksen-vapaaehtoistyon-kehittamiseen/

Asiasanat

avustustoiminta, hengellinen toiminta, lähimmäispalvelu, sosiaalityö, hyvinvoinnin edistäminen, kristilliset arvot, ruoka-aputyö, avustaminen, jaksaminen, korona-apu, ruoka-apu,