Valtakunnallinen olkatoiminta.fi -sivusto on avautunut

Valtakunnallinen olkatoiminta.fi -sivusto on avautunut

OLKA®-toiminta on vuosien varrella laajentunut valtakunnalliseksi toiminnaksi. Olemme nyt avanneet uuden valtakunnallisen olkatoiminta.fi-sivuston, jonne on koottu ydintiedot OLKAn toimintamallista. Kerromme sivustolla toiminnastamme eri puolella Suomea. OLKA on kumppanuustoimintaa, jota toteuttavat yhdessä sairaalat ja järjestöt.

Palvelut-sivulla kerromme neljästä eri OLKAn palvelulinjasta, jota voimme tarjota sairaaloiden potilaille ja heidän läheisilleen sekä sairaalan työntekijöille. Palvelulinjat edellyttävät sekä sairaalan että järjestöjen panostusta ja resursointia taustalla, ja OLKAn eri palvelut laajenevat toiminnan vakiintuessa uusissa sairaaloissa. Terveyskylään kuuluva Vertaistalo.fi tarjoaa tietoa vertaistuesta ja hakutoiminnon avulla voi löytää paikallisen ja omaan sairausryhmään kuuluvan, vertaistukea tarjoavan yhdistyksen.

Toiminta-sivulla kerrotaan tarkemmin, millä tavoin OLKA toimii. Sairaaloissa on fyysisiä OLKA-pisteitä, joissa pidetään viikoittain teemapäiviä. Näitä voivat pitää järjestöt ja sairaalan yksiköt. OLKA-pisteet sijaitsevat sairaalan pääväylän varrella. Kannattaa mennä tutustumaan niiden toimintaan ja kuulemaan järjestöjen tarjoamista tukimuodoista.

Toimipaikat-sivulla on Suomen kartta, jossa näkyy kaikki OLKA-toimijat. Sivulla on linkit paikallisiin toimijoihin. Käy katsomassa sinua lähellä oleva OLKA-toimija!

Kun laitat kursorin INFO-sanan päälle, avautuu luettelo, josta pääsee eteenpäin valitsemalla näkyvä otsikko. Luettelossa on viisi eri sivustoa: Tietoa OLKAstaOLKAn materiaalit,  Vapaaehtoiseksi OLKAanHae vertaistukea ja Ota yhteyttä.

Tervetuloa tutustumaan sivujen sisältöön ja OLKA-toimintaan!
Ota yhteyttä info@olkatoiminta.fi, jos haluat kuulla lisää toiminnastamme. 

Erityiset kiitokset Laura Jaloselle (Design Funnypurple) hyvästä yhteistyöstä ja sivujen luonnista OLKAlle!

Asiasanat

OLKA, OLKA-toiminta,