Tukinetin anonyymi ryhmächat ex-muslimeille

Tukinetin anonyymi ryhmächat ex-muslimeille

Oletko ex-muslimi, mutta et uskalla kertoa siitä lähipiirillesi peläten heidän reaktioitaan ja ratkaisusta sinulle koituvia seurauksia? Tai oletko kokenut kunniaväkivaltaa tai hengellistä väkivaltaa kuuluessasi muslimiyhteisöön? Saatat myös vielä kuulua yhtöisöön ja noudattaa osin islamin oppeja, mutta koet ehkä ristiriitaa taustasi ja länsimaisen elämäntavan välillä?

Uskontojen uhrien tuki UUT ry:n muslimitaustaisten ryhmächat mahdollistaa anonyymin keskustelun hengelliseen väkivaltaan liittyvistä kokemuksista paikkakunnasta riippumatta. Chatissa on mahdollista keskustella suomen lisäksi englanniksi ja muilla ohjaajien osaamilla kielillä (turkki ja kurdi sekä azer ja venäjä).

Ryhmächat järjestetään 7.7. ja 4.8. klo 18-20.

UUT:lla on muslimitaustaisille myös kasvokkain kokoontuva ryhmä, joka on tällä hetkellä tauolla koronan vuoksi.

Lisätietoja:

https://tukinet.net/teemat/ex-muslimit-ex-muslims/ryhmachatit/
Johanna Tervo
Vertaistukitoiminnan koordinaattori
Uskontojen uhrien tuki UUT ry
www.uut.fi
johanna.tervo@uut.fi
040 514 5551

Asiasanat

etätuki, vertaistuki, verkkovertaistuki, chat, ex-muslimit, hengellinen väkivalta, kunniaväkivalta, maahanmuuttajat,