Vapaaehtoistöitä Monaliiku ry:n monikulttuurisessa toiminnassa

 

Monaliikun vapaaehtoisena voit olla mukana erilaisissa rooleissa kiinnostuksesi perusteella ja saat varmasti mukaasi rikastuttavia kokemuksia. Tällä hetkellä vapaaehtoistoimintaa on tarjolla:

  • Monaliikun yleisissä toiminnoissa mm. erilaisten tapahtumien järjestämisessä, valokuvaamisessa ja videoimisessa sekä bloggaamisessa.
  • Kävelykaveri-toimintaa, johon etsimme suomalaisia tai pitkään suomessa asuneita naisia, jotka lähtevät maahanmuuttajanaisten kanssa kävelylle. Tarkoitus on laajentaa naisten elipiiriä tutustumalla lähiympäristöön ja lisätä sosiaailta hyvinvointia skeä kehittää suomen kielen tiatoa.
  • Kiinnostavia työtehtäviä menestyksekkäässä Kävellen museoihin hankkeessa! Pääset toimimaan oppaana kävelykierroksella ja vierailuilla museossa!

Jos sinulla on mielessäsi jotain erityistä, mitä haluaisit vapaaehtoisena tehdä, ota rohkeasti yhteyttä. Löydämme varmasti keinon hyödyntää osaamistasi Monaliikun toiminnoissa! Voit halutessasi osallistua toimintaamme myös kaverin kanssa ja saada mukavaa yhteistä puuhaa sekä uusia kokemuksia!

Tarjoamme kaikille vapaaehtoisille koulutuksen/ verkostoitumistapahtuman, jossa annamme neuvoja ja tukea vapaaehtoisena työskentelemiseen. Kaikki vapaaehtoiset saavat todistuksen vapaaehtoisena toimimisestaan.

 

 

Lisätietoja:

https://www.monaliiku.fi/monaliiku-about-us/vapaaehtoistyo-voluntary-work/

Essi Honkonen: essi.honkonen@monaliiku.fi

Asiasanat

kulttuuri, liikunta, maahanmuuttajat, monikulttuurisuus, museot, tapahtumajärjestely, urheilu, valokuvaus, vapaaehtoistyö, hyvinvoinnin edistäminen, vapaaehtoistoiminta,