Ystäväksi maahanmuuttajaäidille

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri etsii suomea puhuvia naisia ystäviksi maahan muuttaneille äideille. Toiminta tukee maahan muuttaneiden äitien kotoutumista ja kielen oppimista sekä tutustuttaa heidät suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

Naiset voivat tavata toisiaan esimerkiksi leikkipuistossa, kävelyllä, retkellä, kaupassa asioilla tai vaikka jommankumman kotona. Vapaaehtoistoimintaan voi halutessaan ottaa omat lapset mukaan, sillä tarkoituksena on nähdä maahanmuuttajaäitiä arkisissa ympyröissä.

Toimintaan pääsee mukaan perehdytyskoulutuksen kautta. Jokainen ystävyyssuhde aloitetaan tapaamisella, jossa ovat läsnä maahanmuuttajaäiti, vapaaehtoinen sekä MLL:n koordinaattori.

 

Ilmoittaudu koulutukseen täältä:
https://uudenmaanpiiri.mll.fi/koulutukset/ystavaksi-maahanmuuttajaaidille/

Lisätietoja:
juulia.jantunen(a)mll.fi / 044 311 4131

Asiasanat

ystävätoiminta, vapaaehtoistoiminta,