Kommentointipyyntö: Ratkaisuehdotukset kansalaisyhteiskunnan autonomian vahvistamiseksi

Kansalaisyhteiskunnan tila ja tulevaisuus -tutkimushanke on laatinut kahdeksan ehdotusta siitä, miten kansalaisyhteiskunnan autonomiaa, yhdenvertaisuutta, elinvoimaa ja kestävyyttä voitaisiin parantaa. Tulokset luovutetaan valtioneuvoston kanslialle syksyllä. Sitä ennen toivomme kansalaistoimijoiden omia kommentteja ja keskustelua ehdotuksiin. Keskusteluun ovat tervetulleita mukaan kaikki kansalaistoimijat ja kansalaisyhteiskunnan tulevaisuudesta kiinnostuneet ihmiset.

Tule mukaan keskusteluun täältä: https://kansalaisyhteiskunnan-tila-ja-tulevaisuus.in.howspace.com/. Kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tutustumaan ratkaisuehdotuksiin ja kommentoimaan niitä. Viestin saapumiseen voi mennä muutama minuutti.

Keskustelu on auki 19.8. saakka. Voit vapaasti levittää linkkiä verkostoissasi.

Lisätietoa kyselystä ja tutkimukshankkeesa antaa Julia Jousilahti Demos Helsingiltä (julia.jousilahti@demoshelsinki.fi, 0407224931.)

Kiitos osallistumisestasi!

Asiasanat

kansalaisyhteiskunta, keskustelu, tulevaisuus, järjestötoiminta, vapaaehtoistoiminta, autonomia, yhdenvertaisuus, elinvoima, kestävyys, rahoittaja,