Kutsu lohjalaisille yhdistyksille: Tule mukaan edistämään alueellista yhteistyötä!

Lohjan kuudella koulupiirialueella toimivat hyvinvointiryhmät kutsuvat lohjalaisia yhdistyksiä mukaan yhteiseen kehittämiseen. Syksyllä 2020 järjestettävissä kokouksissa Alueelliset laajennetut hyvinvointiryhmät kertovat toiminnastaan, ja yhdistyksille on varattu aikaa toiminnan esittelyyn. Tavoitteena on löytää parhaat mahdolliset muodot yhteistyölle, jolla edistetään alueen asukkaiden hyvinvointia.

Yhteistyötä toivotaan kaikkien alueella toimivien yhdistysten kanssa. Tilaisuuksiin toivotaan laajasti mukaan niin asukasyhdistyksiä ja liikuntaseuroja, eläkeläisjärjestöjä ja harrastustoimijoita, metsästysseuroja ja luontojärjestöjä… Jokainen alue on erilainen ja tilaisuudet suunnitellaan yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Yhdistysten esittäytymisiä koordinoi Apuomena ry:n Kansalaistoiminnan keskus.

Kiinnostuitko esittelymahdollisuudesta tai haluaisitko tulla mukaan suunnittelemaan tilaisuuksia? Katso lisätiedot ja täytä yhteystietosi linkistä avautuvaan lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä.

******

Yhdistysyhteistyön vahvistaminen aluetyöryhmissä kuuluu osaksi Lohjan yhdistysohjelmaa, jonka teema vuonna 2020 on alueellinen yhteistyö. Lisätietoja Apuomena ry:n Kansalaistoiminnan keskus: Ulla Korhonen, p. 045-186 3626 tai Mika Lillman, p. 045-186 3797. Sp. etunimi.sukunimi@apuomena.fi

Asiasanat

järjestökuntayhteistyö, aluetyö, kumppanuus,