Nälkäpäiväkerääjäksi SPR Kehä-Espoon osastoon

Nälkäpäiväkerääjäksi SPR Kehä-Espoon osastoon

Nälkäpäiväkeräys 24.-26.9.2020 – tervetuloa lipaskerääjäksi!

SPR Kehä-Espoon osasto on varautunut Nälkäpäiväkeräyksen lipaskeräykseen niin, että Sellon kauppakeskuksen kanssa on sovittu perinteisestä lippaidenjakopisteestä. Koronatilanteen salliessa Kehä-Espoon osaston alueella voi osallistua lipaskerääjäksi ilman ennakkoilmoittautumista ko. pisteessä.

Parasta on kuitenkin ilmoittautua ennakkoon, niin osaston keräystiimi voi lähettää tilannetietoa ennen keräystä. Ilmoittautuminen onnistuu helposti tästä tai olemalla suoraan yhteydessä Kehä-Espoon osaston Nälkäpäiväkeräyksen yhteyshenkilöön:

Ulla-Maija Keränen puh 040 5463997 tai ulla.maija.keranen@kolumbus.fi

LIsätietoja myös osastomme sivulta https://rednet.punainenristi.fi/kehaespoo