Toimintaa yksin lapsia kasvattaville vanhemmille

Oletko eronnut tai kenties jäänyt leskeksi? Ehkä olet kasvattanut lastasi alusta lähtien yksin. Pienperheyhdistys tarjoaa toimintaa yhden vanhemman perheen lapsille ja vanhemmille enimmäkseen pääkaupunkiseudulla, mutta myös muualta voit osallistua leireille ja verkkotoimintaan. Myös yhteishuoltajat ovat tervetulleita!
Kun lapset on illalla laitettu nukkumaan, voi omasta ajasta nauttia verkkokahvilassa yhdessä muiden vanhempien kanssa. Voit kuunnella, miten muiden vanhempien arki sujuu – mitä haasteita tai ilon aiheita muiden yksin lapsia kasvattavan vanhemman elämästä löytyy! Omat elämän haasteet saattavat tuntua pienemmiltä, kun tuntee, ettei ole elämäntilanteessaan yksin, ja muilta voi pyytää mielipiteitä itseä askarruttaviin kysymyksiin. Vertaisuus vahvistaa! https://www.pienperhe.fi/toiminta/toimintaa-verkossa/

Tule mukaan toimintaan, löydät itsellesi ja lapsellesi uusia ystäviä. Osallistu ryhmiin, leireille tai tapahtumiin, ja käy alueesi perhekahvilassa, kun se koronarajoitusten puitteissa on mahdollista. Keskusteluissa samassa elämäntilanteessa olevien vertaisten kanssa, voit saada oivalluksia ja helpotusta arjen haasteisiin.
https://www.pienperhe.fi/toiminta/

Jäsenenä saat säännöllisesti sähköpostiisi jäsentiedotteen, jossa kerrotaan tulevista toiminnoista.

https://www.pienperhe.fi/yhdistys/liity-jaseneksi/

Tule mukaan!