Yhdistykset ja yhteisöt Lohjan asuntomessuilla 2021

Yhdistykset ja yhteisöt ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa ja Lohjan eri alueita asuntomessuille 9.7.- 8.8.21.

Missä ja milloin?

Esittelypaikkoja on sekä Hiidensalmen asuntomessualueella Lohjan kaupungin infopisteen yhteydessä että Lohjan Yrittäjät ry:n järjestämissä Lohjan torin tapahtumissa. Ilmoittautuminen kaupungin infopisteelle ja ennakkoilmoittautuminen toritapahtumiin käy kätevimmin ilmoittautumislomakkeella (avaa tästä)
Ilmoittautumisaika päättyy 30.4.2021.

Asuntomessualueella kaupungin infopiste on avoinna kaikkina viikonpäivinä. Yhdistykset voivat varata infopisteen yhteydessä olevan tilan maksutta klo 10-18. Varaus tehdään koko päiväksi ja mikäli esittelypisteellä on tilaa, on mahdollista saada esittelypaikka useammaksikin päiväksi. Ilmoittautumislomakkeella toivottuja esittelypäiviä pyritään mahdollisimman paljon toteuttamaan. Lopulliset aikavaraukset vahvistuvat toukokuun alussa, jolloin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä.

Alueella on myös maksullisia esittelypaikkoja, joita markkinoi Suomen asuntomessut -organisaatio.

Toritapahtumat ovat messujen ajan sunnuntaina, maanantaina ja keskiviikkona. Tapahtumapäivinä voidaan varata esittely/myyntipaikkoja torilla tai esitysaikoja torilavalla. Yrittäjien tapahtumista julkaistaan lisätietoja ja esittelyaikojen varauslomakkeet myöhemmin keväällä, mutta ennakkotiedon suunnitelmista voi kertoa alussa mainitulla lomakkeella.

Miten?

Kaikkien tapahtumien osalta on suunnittelussa huomioitava koronapandemian rajoitukset mm. jaettavien tuotteiden tai jonoja aiheuttavan toiminnan osalta. Esittelyissä kannattaa kokeilla uusia tapoja sekä hyödyntää videoita ja muita digivälineitä.
Resursseja voi yhdistää kokoamalla alueen yhdistykset yhteiseen esittelyaikaan tai videoesitykseen.  Messualueen ja torin lisäksi messuvieraita voi kutsua tutustumaan kyliin ja toimintaan muuallakin. Messuilla mukanaoloa voi tuoda esille myös etukäteen esim. some-kanavilla. Omaa näkyvyyttäkin saa lisäämällä julkaisuihin tunnisteita: #asuntomessut2021 #asuntomessutlohjalla #lohja #järvikaupunki #visitlohja

Tarvitsetko apua ideointiin tai viestintään? Ota yhteyttä Kansalaistoiminnan keskukseen.
Mietitään yhdessä parhaita tapoja olla messuilla esillä.

Apuomena ry:n Kansalaistoiminnan keskus on mukana lisäämässä yhdistysten näkyvyyttä Asuntomessuilla. Lohjan eri alueiden aktiivisen yhdistyselämän ja yhteisöllisyyden esilletuominen hyödyttää kaikkia ja lisää kaupungin vetovoimaa. Samalla myös paikkakuntalaiset saavat tietoa yhdistysten toiminnasta. Käytännössä välitämme ilmoittautumiset kaupungin infopisteelle, olemme mukana toritapahtumien suunnittelussa, tarjoamme apua ja välineitä viestintään sekä esittelytapojen ideointiin.

 

Muistathan, että lohjalaisilla yhdistyksillä on oma näkyvä paikka Uusimaalaiset.fi -portaalissa, jota tullaan mainostamaan eri tavoin messujen aikana.
Nyt on aika tarkistaa omien tietojen näkyminen ja päivittää ne tarvittaessa. Jos yhdistyksen tiedot eivät vielä ole sivuilla, mukaan pääsee helposti rekisteröitymällä käyttäjäksi ja lisäämällä tiedot lomakkeelle.

 

Tapahtumat kannattaa ilmoittaa myös kaupungin VisitLohja-sivustolla  https://www.visitlohja.fi/

Yhteystiedot:
Jos asiasi koskee:

– Yleisesti asuntomessuja: asuntomessut@lohja.fi
– Lohjan kaupungin infopistettä asuntomessualueella: evita.malm@lohja.fi
– Lohjan Yrittäjät ry:n toritapahtumia: toimisto@lohjanyrittajat.fi
– Yleisesti yhdistysten osallistumistapoja asuntomessuille, ideointia, uusimaalaiset.fi -portaalia tai muuta viestintäapua: ulla.korhonen@apuomena.fi, p. 045-186 3626

Lisätietoa asuntomessuista:
Lohjan Asuntomessut 2021

Asiasanat

viestintä,