Järjestöjen sote-muutostuki vahvasti esillä Kohtaamispaikkapäivillä

Järjestöjen sote-muutostuki oli isosti esillä EJY ry:n Valtakunnallisilla Kohtaamispaikkapäivillä! Muutostukikokonaisuudella oli tapahtumassa kaksi ohjelmaosiota, jotka molemmat keräsivät paljon osallistujia. Saimme paljon hyviä kysymyksiä ja arvokasta palautetta sote-muutostuen työn tueksi.

Voit palata ohjelmaosioidemme esityksiin Kohtaamispaikkapäivien tapahtumasivulla: https://ejy.fi/kohtaamispaikkapaivat-2021/.

Järjestöjen sote-muutostuen 1. osiossa pureuduttiin järjestöjen rooliin sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksessa ja Järjestöjen sote-muutostuen työhön ja tavoitteisiin. Osiossa tuotiin esiin myös hyviä käytäntöjä Pirkanmaan järjestöjen ja julkisen sektorin kehittämisyhteistyöstä. Puhujina osiossa olivat johtaja, varapääsihteeri Anne Knaapi SOSTEsta ja Järjestöjen sote-muutostuen hankepäällikkö Anita Hahl-Weckström SOSTEsta sekä toiminnanjohtaja Nina Lindberg Artteli-kumppanuusyhdistyksestä kanssaan Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen hankepäällikkö Milja Koljonen Pirkanmaan liitosta.

Järjestöjen sote-muutostuen 2. osiossa pääosassa olivat järjestöasiantuntijat, jotka esittelivät, miltä näyttää Järjestöjen sote-muutostuen toimintakenttä ja yhteistyö alueilla ja minkälaista tukea järjestöasiantuntijat tarjoavat järjestöille. Maakuntien verkostojärjestöjen neuvottelukunnan avauspuheenvuoron osiossa piti Elina Pajula Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:stä.

Jos jokin jäi askarruttamaan, niin ota ihmeessä yhteyttä Järjestöjen sote-muutostuen kansallisen koordinaation väkeen tai omalla alueellasi muutostukityötä tekevään järjestöasiantuntijaan! Kaikkien tekijöiden yhteystiedot löydät täältä: https://www.soste.fi/jarjestojen-sote-muutostuki/

Tehdään yhdessä #ihmisensote!