Palvelussa ilmoittaminen

 

Organisaation toiminnasta ilmoittaminen rekisteröityneenä toimijana

Mikäli tarpeesi on saada osallistujia toimintaan ilmoittamalla säännöllisestä toiminnasta ja avoimista vapaaehtoistehtävistä, suosittelemme rekisteröitymään palveluun.

  • Tällöin saat käyttöösi toiminnot oman toimijaprofiilin luomiseen sekä toiminnan ja vapaaehtoistehtävien ilmoittamiseen. Tällöin toimijasi ja ilmoituksesi on löydettävissä kun tiedonhakija etsii tietoa yhteisöistä, tuesta ja toiminnasta sekä vapaaehtoistehtävistä.
  • Kirjautuneena käyttäjänä saat ilmoituksesi julkaistua ilman käsittelyaikaa.
  • Palvelun käyttö on aina maksutonta.
  • Käyttäjätunnus on henkilökohtainen, ja se sidotaan siihen toimijaan, jonka järjestämää toimintaa on tarkoitus ilmoittaa.
  • Lue lisää palveluun rekisteröitymisestä

 

Ilmoittaminen kirjautumattomana käyttäjänä

Kirjautumattomana käyttäjänä käytössäsi on uutisten, yksittäisten tapahtumien ja toimitilojen ilmoittamiseen tarkoitetut toiminnot.

Palvelun avoimilta lomakkeilta lähettämäsi ilmoitus ohjautuu meille palvelun ylläpitoon hyväksyttäväksi. Käsittelemme jättämäsi ilmoituksen kolmen (3) arkipäivän kuluessa, ja julkaisemme sen, mikäli se on käyttöehtojen mukainen. Tiedustelut avoimilla lomakkeilla jätetyistä ilmoituksista: info@uusimaalaiset.fi

 

Palvelun käyttötuki ja asiakaspalvelu

Palvelun käyttöön ja ilmoitusten julkaisemiseen liittyviin kysymyksiin vastaa info@uusimalaaiset.fi. Vastaamme viesteihin kolmen (3) arkipäivän sisällä viestin jättämisestä.

Tutustu myös:Muokattu viimeksi: 02.12.2020