Avoin käsityöilta: Sukat äidille tempaus

19.02.2019 klo 18:00 - 20:00 / Harrasteryhmä

Olarin Marttojen avoin käsityöilta Ison Omenan kirjaston Pop Up -tilassa tiistaina 19.2. klo 18-20. Tietoa Marttojen juhlavuoden Sukat äidille tempauksesta. Ohjeita, ideoita. Tervetuloa tutustumaan!

Sukat äidille tempaus

120 vuotta täyttävät Marttaliitto ja Marthaförbundet sekä 100 vuotisjuhlaansa viettävä Kätilöliitto kutsuvat martat, marthat ja kätilöt vuoden 2019 aikana tekemään erilaisia ja eri tekniikoilla tehtyjä villasukkia uusille äideille. Järjestöt lahjoittavat vuoden 2019 aikana ensimmäisen lapsensa synnyttäneille ja adoption kautta saaville villasukat. Villasukkiin liitetään Marttojen viesti järjestön tuesta perheen arjessa sekä kutsutaan mukaan marttoihin. Tämän lisäksi sukat voi myös tehdä omalle äidille, mummolle tai muulle itselle tärkeälle äidille.

Osoitteet

  • Ison Omenan kirjasto

    Iso Omena kirjasto

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Ison Omenan kirjasto

Iso Omena kirjasto

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, käden taidot, tapahtuma

Avainsanat

käsityö, käsityöt, martat

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, asunnottomat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, kuntoutujat, lapset ja nuoret, liikuntarajoitteiset, läheiset ja omaiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, naiset, opiskelijat, pariskunnat, perheet, pitkäaikaissairaat, potilaat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, työssäkäyvät, työttömät, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset, veteraanit, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset, vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Linkkejä

Sukat äidille

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla