Hangon Zoom-ensitietoluento: Syömishäiriöt – mistä on kyse?

06.05.2021 klo 17:30 - 19:30 / Koulutus/seminaari / Etelän-SYLI ry
Aika: 6.5.2021 klo 17.30–19.30
Paikka: Zoom-verkkoalusta
Zoom-ensitietoluento tarjoaa kattavasti tietoa syömishäiriöitä sairastaville ja sairastavien läheisille sekä kaikille heille, joita aihe tavalla tai toisella koskettaa. Illan aikana kuullaan Etelän-SYLI:n asiantuntijan luento-osuus syömishäiriöistä, sairauden vaiheista ja yhteydessä olevista tekijöistä sekä asiantuntijavieraana toimivan hoitoalan ammattilainen luento-osuus hoitopulusta sekä hoitamisesta. Ensitietoilta päätetään syömishäiriötä sairastaneen ja siitä toipuneen kokemuspuheenvuoroon.
Korona-tilanteen vuoksi, luento toteutetaan Zoom-luentona. Mikäli Zoomin käyttö ei ole sinulle entuudestaan tuttua, onnistuu se helposti tapahtumakalenterissa olevan ohjeen avulla. Lisätietoa ja teknistä tukea: suvi.ala-venna(at)etelansyli.fi.
Tilaisuus on maksuton, eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittautua. Riittää, että klikkaat linkkiä ja saavut paikalle omana ihanana itsenäsi – lämpimästi tervetuloa!

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, mielenterveys, sairastaminen, sosiaali ja terveys, teemapäivät ja -viikot, vaikuttaminen, verkkovertaistuki, vertaistoiminta, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Valtakunnallinen

Kyllä

Tapahtuma on verkossa

https://us02web.zoom.us/j/82558876989

Hinta

Tapahtuma on maksuton