Info Espoon kaupungin kulttuuri- ja nuorisoavustuksista

01.04.2019 klo 17:00 - 19:00 / Koulutus/seminaari, Muu / EJY ry

Tervetuloa kuulemaan Espoon kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalveluiden avustuksista. Tilaisuudessa Espoon kaupungin erityisasiantuntijat Katja Koskela (kulttuuri) ja Hanna Savilahti (nuoriso) käyvät läpi mm. avustuksiin liittyviä linjauksia ja antavat ohjeita hakemiseen. Illan aikana on myös mahdollisuus kysyä ja saada neuvontaa.

Espoon kulttuurilautakunta myöntää vuosiavustuksia sekä projekti- ja kehittämisavustuksia pääsääntöisesti espoolaisille kulttuuritoimijoille ja Espoossa tapahtuvaan kulttuuritoimintaan. Lisäksi kulttuurilautakunta myöntää vuosittain useampia yhden kuukauden ja kolmen kuukauden taideapurahoja sekä yhden kalenterivuoden mittaisen työskentelyapurahan yhdelle espoolaiselle taiteilijalle. Kulttuuriavustusten myöntämisperiaatteet ovat muuttuneet vuoden 2019 alussa.

Nuorisoavustuksista jaossa ovat kohdeavustukset, aluejärjestöavustukset sekä kumppanuusraha. Kohdeavustusta myönnetään espoolaisille nuorisoyhdistyksille, nuorisojärjestöille ja nuorten toimintaryhmille. Aluejärjestöavustukset puolestaan on tarkoitettu aluenuorisojärjestöille, joiden rooli on ensisijaisesti koordinoida ja tukea alaistensa perusyhdistysten, jaostojen, osastojen tai nuorten toimintaryhmien toimintaa. Kumppanuusrahalla toteutetaan Nuori Espoo -tarinan mukaista toimintaa yhteistyössä nuorisopalvelujen kanssa. Kumppanuusrahaa myönnetään espoolaisille yhdistyksille, jotka järjestävät toimintaa pääasiassa 9-25- vuotiaille nuorille.

 

 

 

 

 

Tapahtuman järjestää EJYn Kansalaistoiminnankeskus yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.

Osoitteet

  • EJYn Kansalaistoiminnankeskus

    Kauppamiehentie 6, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Tapiola (Hagalund)

EJYn Kansalaistoiminnankeskus

Kauppamiehentie 6, Espoo, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, keräykset ja avustustoiminta, kulttuuri ja taide, luottamustoiminta, nuoruus, osallisuus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, varainhankinta ja rahoitus, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

Avainsanat

rahoitusavustukset, järjestöjen rahoitus, nuorisoavustukset, kulttuuriavustukset, Kumppanuushautomo

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Lisätiedot

Kansalaistoiminnan suunnittelija Ulla-Kaisa Pihlaja

ulla-kaisa.pihlaja@ejy.fi

0504650844

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu 25.3. mennessä tämän linkin kautta.