Lähiöfest Tori lauantaina 28.9. Tiistilän koululla klo 12-17

28.09.2019 klo 12:00 - 17:00 / Muu

Espoon kaupunki kutsuu yhdistyksiä ja yhteisöjä mukaan järjestämään Lähiöfest2019 -viikon 28.9. klo 12-17 huipentavaa Toritapahtumaa Tiistilän koululle. Tarkoitus on tarjota koululla tietoa ja opetusta, leikkimielistä kilvoittelua, kokeilun paikkoja ja yhdessä olemista. Ohjelmaidea tulee esittää Lähiöfest -nettisivulta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta 31.8. mennessä. Mitä aiemmin ilmoittautuu, sitä enemmän jää aikaa suunnitteluun ja tapahtumamarkkinointiin.

Lähiöfest levittäytyy viikolla kirjastoihin, kouluihin, kampusalueelle ja jopa metroon, tarjoten monenlaisia osallistumisen mahdollisuuksia (tarkemmin linkistä).

Arki-iltoina järjestettäviin, kaikille avoimiin Lähiöfest Espoo-live -iltoihin voivat yhdistykset, järjestöt, yritykset ja asukkaat ehdottaa ohjelmaa sähköpostitse info(at)lahiofest.fi tai ilmoittautumislomakkeella.

Espoolaisilla yhdistyksillä ja muilla toimijoilla on mahdollisuus kiinnittää järjestämänsä oma tapahtuma Lähiöfest -ohjelmakartalle ja saada tälläkin tavalla näkyvyyttä toiminnalleen.

Lähiöfest-viikon päättävä 29.9. sunnuntai on nimetty “Pop-up Espooksi”, kaupunkilaisten omien tapahtumien päiväksi. Lähiöfest-sivuille tulee pian tietoa paikoista, joissa voi järjestää haluamansa tapahtuman kevennetyllä ilmoitusmenettelyllä.

Lähiöfest-kotisivun lisäksi lisätietoa @OurHouseFI / Twitter ja @lahiofest / FB, ja ottamalla elokuun alusta yhteyttä: kai.fogelholm()espoo.fi.

 

Vaihtoehtoinen kuvaus eri kielellä

Lähiöfest-tiedotteet löytyvät Espoon kaupungin internet-sivun uutisista:

Suomeksi (12.6.): https://www.espoo.fi/fi-FI/Lahiofest2019_huipentuu_Espoossa_syyskuu(166351)

Ruotsiksi (14.6.): https://www.esbo.fi/sv-FI/Lahiofest2019_kulminerar_i_Esbo_sista_ve(166424)

Englanniksi (17.6.): https://www.espoo.fi/en-US/Lahiofest2019_neighbourhood_festival_to_(166456)

Osoitteet

  • tiistilänkuja 4

    Tiistilänkuja 6, 02230 Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Matinkylä

tiistilänkuja 4

Tiistilänkuja 6, 02230 Espoo, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, demokratia ja ihmisoikeus, eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, kerhot, kulttuuri ja taide, käden taidot, mielenterveys, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, myyjäiset ja kirpputorit, osallisuus, tapahtuma, urheilu ja liikunta, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet, ympäristö, luonto ja eläimet

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset, vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Lisätiedot

Tilan saavutettavuus: Koulurakennus pääosin esteetön. Tiistilänkujan varrella jonkin verran  aikarajoitettuja pysäköintipaikkoja. Suositellaan joukkoliikenteen käyttämistä tai tulemaan paikalle kävellen / pyöräillen.

Tiistilän koulusta käytössämme on tarvittaessa lähes koko koulu liikuntasaleineen, estraadeineen ja luokkineen sekä koulupihat. Espoon kaupunki ja paikalliset toimijat tarjoavat 28.9. ohjelmaa myös muualla Matinkylän ja Olarin alueella.

Tiistilän koulun toritapahtuman järjestämiseen osallistumisesta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä kai.fogelholm()espoo.fi mielellään jo elokuun alkupuolella – ja tapahtumasta kiinnostuneita seuraamaan verkko -ja some-viestintää.

 

 

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus
  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Ilmoittautumistiedot

Tapahtuma on maksuton sekä ohjelman järjestäjille että kävijöille. Pienimuotoinen myyntitoiminta yhdistyksen varainkeruun tarpeisiin on mahdollista (esim. käsitöiden/leivonnaisten tvs. myynti). Tarkemmat tiedustelut kai.fogelholm()espoo.fi