Kaveriksi maahan muuttaneelle -koulutus

26.10.2021 klo 17:00 - 20:00 / Koulutus/seminaari, Muu, Virkistys, Yksilöllinen tuki / Setlementti Louhela ry
Mahtuisiko arkeesi yksi kaveri lisää? Yhdistykseemme tulee ystäväpyyntöjä maahan muuttaneilta ihmisiltä, jotka haluaisivat saada syntysuomalaisen kaverin itselleen. Haemme uusia vapaaehtoisia mukaan ystävätoimintaan. Olisitko se sinä?
Voit tulla vapaaehtoiseksi yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Kaverina tai kaveriperheenä tuet maahan muuttaneen kotiutumista Suomeen. Voit sopia yhteydenotot ja tapaamiset omaan arkeesi sopivaksi. Yksinäisyys karisee yhteydenpidon, yhteisen tekemisen tai ulkoilun äärellä – ja samalla jäät itse monta kokemusta ja kohtaamista rikkaammaksi.
Vapaaehtoiset saavat Setlementti Louhelalta tukea vapaaehtoisena toimimiseen. Aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta et tarvitse – riittää, että olet aidosti kiinnostunut.
Kaveriksi maahan muuttaneelle -koulutus antaa valmiudet toimia vapaaehtoisena tukihenkilönä eli kaverina täysi-ikäiselle maahan muuttaneelle nuorelle tai aikuiselle. Toiminta alueenamme on Järvenpää ja Nurmijärvi. Koulutuksen aikana selkeytetään vapaaehtoistoiminnan periaatteita, pohditaan vapaaehtoisen roolia sekä perehdytään tarkemmin kaveria hakeneiden ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin.
Setlementti Louhelan koulutus toteutetaan ilmaisena koulutuksena tiistaina 26.10. klo 17–20.
Ilmoittautumiset viimeistään 19.10. ottamalla yhteyttä toiminnan koordinaattoriin:
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tiina Herttuainen
p. 044 340 0702 tai tiina.herttuainen@setlementtilouhela.fi
Saat ennen koulutusta osallistumislinkin koulutukseen. Etäkoulutuksen verkkoympäristö on helppokäyttöinen, eikä sitä varten tarvitse ladata erillisiä ohjelmia. Jos etäosallistuminen mietityttää tai koulutuspäivä ei sovi aikatauluusi, niin kerrothan ajatuksistasi koordinaattorille. Pohditaan siinä tapauksessa yhdessä paras ratkaisu toimintaan perehtymiseen sinulle. Tervetuloa mukaan!

Osoitteet

  • Louhelankuja 1

    Louhelankuja 1, Järvenpää, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Järvenpää

Louhelankuja 1

Louhelankuja 1, Järvenpää, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, osallisuus, tukihenkilötoiminta, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Asiasanat

avoimia vapaaehtoistehtäviä, ystävätoiminta

Kohderyhmä

kaikille, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Linkkejä

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tiina Herttuainen
Setlementti Louhela ry
044 340 0702/tiina.herttuainen@setlementtilouhela.fi
www.setlementtilouhela.fi