Miten viestiä kotoutumista edistävästä toiminnasta eri verkkopalveluissa? – Koulutus yhdistystoimijoille

08.10.2020 klo 16:30 - 20:00 / Koulutus/seminaari / EJY ry

Tervetuloa koulutukseen, jossa esitellään Uusimaalaiset.fi ja kotoutumisentukena.fi -verkkopalveluita yhdistysviestinnän työkaluina. Käymme käytännön esimerkein läpi hyviä tapoja kertoa omasta toiminnasta verkkopalveluissa.

Koulutus on suunnattu erityisesti kotoutumisen parissa toimiville järjestöille, jotka toivovat julkisen sektorin palveluohjaajien ohjaavan maahanmuuttaja-asiakkaitaan järjestötoiminnan pariin.

Koulutukseen mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Tilaisuus on maksuton ja järjestetään EJY ry:n ja Uudenmaan ELY-keskuksen yhteistyönä.

 

Ohjelma

  • Uusimaalaiset.fi ja kotoutumisentukena.fi -verkkopalveluiden esittelyt (kenelle on tarkoitettu? mitä kaikkea voi ilmoittaa?)
  • Millainen on hyvä toimintailmoitus? Miten kertoa omasta toiminnasta verkkopalveluissa?
  • Klinikka: henkilökohtaista opastusta tarjolla toimintailmoituksen laatimiseen halukkaille

 

Mikäli haluat saada tilaisuudesta kaiken hyödyn irti, ota mukaasi kannettava tietokone sekä järjestämäsi toiminnan tarkemmat tiedot, ohjelma ja/tai teemat. Pääset näin julkaisemaan toimintaa ja tapahtumia jo tilaisuuden aikana! Kannattaa rekisteröityä palveluihin jo etukäteen, mikäli mahdollista.

Tarvittaessa tilaisuus voidaan järjestää etäkoulutuksena, jos kokoontuminen yhteen ei ole koronan vuoksi mahdollista.

Ilmoittaudu mukaan 30.9.2020 mennessä: https://my.surveypal.com/Miten-viestia-kotoutumista-edistavasta-toiminnasta-eri-verkkopalveluissa–8.10.2020—ilmoittautuminen-

 

Uusimaalaiset.fi on koko maakunnan laajuinen verkkopalvelu, joka kokoaa kansalais- ja järjestötoimintaa yhdelle sivustolle teemoittain ja kunnittain. Palvelun kautta yhdistystoimijat voivat tavoittaa sekä kohderyhmäänsä, potentiaalisia vapaaehtoisia että palveluohjaajia ja muita viranomaisia.

Kotoutumisentukena.fi on valtakunnallinen kotoutumista tukevien toimijoiden yhteistyön ja tiedonvaihdon väline, joka vahvistaa asiakasohjausta matalan kynnyksen toimintaan sekä tukee suunnittelu- ja koordinointityötä. Työväline on tarkoitettu kotoutumisen parissa toimiville työntekijöille ja vapaaehtoisille. Verkkopalvelun avulla tavoitat mm. TE-toimistojen, kuntien, oppilaitosten ja järjestöjen henkilökuntaa.

Osoitteet

  • Kokoushuone Matti, 1. krs

    Virastopiha 2C, Espoo, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Espoon keskus (Esbo centrum)

Kokoushuone Matti, 1. krs

Virastopiha 2C, Espoo, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, vaikuttaminen, viestintä, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

koulutus, järjestökoulutus, verkkopalvelut, järjestöviestintä, palveluohjaus

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Ulla-Kaisa Pihlaja, EJY ry

ulla-kaisa.pihlaja@ejy.fi

puh. 0504650844

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittaudu mukaan 30.9. mennessä: https://my.surveypal.com/Miten-viestia-kotoutumista-edistavasta-toiminnasta-eri-verkkopalveluissa–8.10.2020—ilmoittautuminen-